Všichni jste zváni!
Kdo ještě neví, je to fakt velká akce a nejlepší příležitost k návštěvě Znojma (krom průjezdu Znojmem po cestě k moři)…
Mohli by být přítomní hráči (šance tak 80-99%):
George
Enesek
Akruo
Nalk
Michall
Spyder
Olik
Jekota
Bas
Pao
Croden
Gran
Kapik
Woodoo
Morgie
Corleth
Paklíč
Elian
Danny
Absinthorix(Snad jsem to napsal dobře)
Anade
Galli
Příjemná mladá blondýnka
Regrin
Jalia Jarshald
Jedna milá kamarádka
Angel of Mercy
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Akruo píše:Kdo by o Vinobraní spal? ...tady nikdo nedokáže ocenit atmosféru liduprázdného a zaneřáděného Znojma v brzkých ranních hodinách...
Ty lamko my jsme minule končili ve čtyři ráno v Tauru, pak pěcho k Michallovi atd.… no v šest jsem byl doma tak nějak..v sedm jsem si šel lehnout, protože jsem se nudil, jak všichni chrápali.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Akruo píše:Kdo by o Vinobraní spal? ...tady nikdo nedokáže ocenit atmosféru liduprázdného a zaneřáděného Znojma v brzkých ranních hodinách...
Ty lamko my jsme minule končili ve čtyři ráno v Tauru, pak pěcho k Michallovi atd.… no v šest jsem byl doma tak nějak..v sedm jsem si šel lehnout, protože jsem se nudil, jak všichni chrápali.
A za tu cestu všichni vystřízlivěli, ne? Jinak na zemi se neválejí jen odpadky.
Erika - Cikánské dítko Azrael Al-Namun - Sajjíd kmene Al-Namun Matěj z Tirianu - Tirínský rytíř Joachim - Shifu, "V klidu, klid, uklidni se …" Gradush - "Žrát!"
---------------------------------------- In omnia paratus!
A za tu cestu všichni vystřízlivěli, ne? Jinak na zemi se neválejí jen odpadky.