Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Pár dnů se ukáži vehře jen sporadicky.. a pak to taky možná nebude lepší... 

"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Jsem na tom stejně, Jack a Geo, budou dočasně odstavení... přímo v tomto datumu,Skurkaa píše:Nevím jeslti je to nejvhodnější psát sem, ale vidím že sem píšou data že ve hře nebudu:)
Táákže od soboty to máme 14.8 do 22.8 nejspíš....mimo hru. No kdyby se něco protáhlo, určitě(nejspíš,pravděpodobně)se ozvu. Nic extra se mnou rozehratý nemáte, ale abyste věděli :)
pokračování příště

Jack - R.I.P
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
Tímto se chci omluvit hlavně Braenn a všem ostatním kteří měli se mnou cokoliv rozehrané.
Udělal jsem velkou chybu, a moc mne to mrzí. Věděl jsem do čeho jdu, jen jsem věřil tomu co mi řekl Dart mis a to, že je to "mrtvá" postava která již není rok hraná, ale to můj čin neomlouvá. Jen jsem nechtěl odejít s tím že bych se ani neomluvil. Toto je vůbec můj první prohřešek po dobu mého hraní a věřím že i poslední.
Teď mě to moc štve, že jsem to udělal a asi nikdy už nebudu mít možnost opakovat ty dobré chvíle které byly a všem za ně děkuji, kdo měli trpělivost se mnou hrát. A kdybych měl možnost s někým, alespoň na jiném světě, byl bych rád.
Děkuji.
Udělal jsem velkou chybu, a moc mne to mrzí. Věděl jsem do čeho jdu, jen jsem věřil tomu co mi řekl Dart mis a to, že je to "mrtvá" postava která již není rok hraná, ale to můj čin neomlouvá. Jen jsem nechtěl odejít s tím že bych se ani neomluvil. Toto je vůbec můj první prohřešek po dobu mého hraní a věřím že i poslední.
Teď mě to moc štve, že jsem to udělal a asi nikdy už nebudu mít možnost opakovat ty dobré chvíle které byly a všem za ně děkuji, kdo měli trpělivost se mnou hrát. A kdybych měl možnost s někým, alespoň na jiném světě, byl bych rád.
Děkuji.
Naposledy upravil(a) GeForce dne 29. 8. 2010 19.22, celkem upraveno 1 x.
Jack - R.I.P
Co jste udelali je naprosto neomluvitelna kradez a byt treba v USA, tak mate na krku normalni zalobu … Zvazuji, ze budu o vasem jednani informovat spravce i ostatnich ceskych NWN serveru.GeForce píše:Tímto se chci omluvit hlavně Braenn a všem ostatním kteří měli se mnou cokoliv rozehrané.
Děkuji.
GeForce ty si vuul
ted se sem nedostane ani tvuj bracha:D

Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE
Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Tedy musím říct, že si mne opravdu zklamal, takhle mám pocit, jak kdybys všechnu tu hru "spláchnul do záchodu".GeForce píše:Teď mě to moc štve, že jsem to udělal a asi nikdy už nebudu mít možnost opakovat ty dobré chvíle které byly a všem za ně děkuji, kdo měli trpělivost se mnou hrát. A kdybych měl možnost s někým, alespoň na jiném světě, byl bych rád.
Nechápu, jak ste mohli být tak hloupí a myslet si, že vám to vyjde, už vůbec nechápu, jak můžete být tak drzí, když vás jenom napadlo něco takového (o tom, že jste to provedli, se nedá napsat nic slušného).
Hyperaktivní hlavně MUNI.