Conan a Hag Hargol :D

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Jezura

Příspěvek od Jezura »

snowman píše:Dost dobrá je ta první skladba na soundtracku Conana. Aspoň do nějaké lokace... ? :smile:
Tu bych nechal pro speciální události a pro ty tam myslím je. Slyšel jsem ji ve hře jen párkrát a dralo mi to srdce :cray:
Drog

Příspěvek od Drog »

snowman píše:Dost dobrá je ta první skladba na soundtracku Conana. Aspoň do nějaké lokace... ? :smile:
Asi myslíš The Anvil of Crom:)) Mno mně se líbila dvojka ale tu bych navrhoval spíš jako bojovou skladbu.)
Neberte život příliš vážně. Beztak z něho nevyváznete živí.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Mě se líbí Riders of Doom a taky se mi líbí konec Battle of the Mounds z Conana.

Co se týče Baldur´s Gate II tak bezkonkurenčně Main Title. Ta co hraje v uvodním menu. Ta je krutá! :dribble:
Wanting something does not give you the right to have it.
Drog

Příspěvek od Drog »

Na Battle of the Mounds se mi líbi ten začátek:)) Inač bezkonkurenční skladby(i hry,samozřejmně :biggrin: ) maj určitě u Black Isly(Baldurs Gate,Icewind dale,Planescape)O tem žádná:)
Neberte život příliš vážně. Beztak z něho nevyváznete živí.
snowman

Příspěvek od snowman »

Sorry: jsem se spletl.. to je tim, že vždycky, když jedu v Ježurově autě, tak pokud něco hraje, je to toto CD :smile:

A mě se zdálo, že ta jedna skladba hraje jako první. Je to č. 11 !! Ta je bezva!
Hluchý slepec někdy vidí a slyší lépe než zdravý, kdož však odmítá vidět věci tak, jak jsou a neumí naslouchat
Zamčeno