Můžeš se inspirovat našimi barvířskými pokusy s touueremMyrpa píše:Černý mam jenom trencle a motejla. A trencle nemůžu najít. Ale jinak proč ne.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Kapik píše:tohle měl kamarád na chatě jako deskovou hru, hrozná sranda :)Mija píše: …
naživo to zní taky zajímavě, dalo by se při tom dost vyblbnout, takže já jsem určitě pro :)Mija píše:Kapik píše:tohle měl kamarád na chatě jako deskovou hru, hrozná sranda :)Mija píše: …
Ono když to hraješ na louce třeba v 30 lidech tak to je taky sranda :-D jen to chce ty lidi... aspoň 20... protože pak se taktizuje a hra může trvat klidně 5 minut nebo i hodinu...
Velice ráda vás tam uvidím (uvidíme:) oba, i s malou EliMija píše:…
No pokud jde o pivo, tak letos nevím jak na tom budu s časem, ale snad by to šlo... zase je jen otázka chlaďáku a toho kdo kdy pojede... zda vubec někdo jede ve čtvrtek, kolik pivka koupit a jaké...s jakou násadkou...případně sehnat násadku.. atd...Braenn píše:(*kouká směrem ke kohenovi a drakeovi.. ?*)
možná já, uvidím až dostanu rozvrhBraenn píše:Toueer hlásí že taky. Děláte mi radost, děti
Zatím je to 28 lidí, +4 asi a 1 50%.
od čtvrtka by tedy případně dron, pao, gran, woodoo a asi kohen? ještě někdo?
Nic tam neproveď, mám tu elektrárnu takřka za rohemAefar píše:Bohužel mi na pátek vrazili školení na EDU (Elektrárna Dukovany), takže přijedu až v pátek odpoledne, nikoli ve čtvrtek, jak jsem měl v úmysli