Ukladani postav - jak ze to funguje?

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Resurrection

Ukladani postav - jak ze to funguje?

Příspěvek od Resurrection »

Vcera sem dosel do Mamoninu, kde sem i skoncil hru. Predtim sem tak nak erpil se dvema postavama a leccos sme zazili. Pricemz kdyz sem se nalogoval, tak sem se ocitl ve stavu jako PRED onou vypravou, uplne jinde (v obchode v pevnosti), bez prislusnych veci a xp co sem ziskal behem toho hrani. To skoro vypada jak kdyby se postava ukladala jednou za hodinu nebo dokonce jeste za dyl?!?!
Secrets are power.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Ukladani postav - jak ze to funguje?

Příspěvek od labir »

Resurrection píše:Vcera sem dosel do Mamoninu, kde sem i skoncil hru. Predtim sem tak nak erpil se dvema postavama a leccos sme zazili. Pricemz kdyz sem se nalogoval, tak sem se ocitl ve stavu jako PRED onou vypravou, uplne jinde (v obchode v pevnosti), bez prislusnych veci a xp co sem ziskal behem toho hrani. To skoro vypada jak kdyby se postava ukladala jednou za hodinu nebo dokonce jeste za dyl?!?!
Ukládá se cca 1x za 30 sec. U některých příležitostí ještě častěji. Hmm, to vypadá jako by se ti postava vůbec neuložila. Asi pro jistotu udělám i runu uložení.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
mutiny

Příspěvek od mutiny »

no, mne se pri vcerejsim restartu serveru nekdy brzo k veceru taky ulozila o dost podstatny kus pozadu.. musel jsem za celou bandou dojit asi pres 4 lokace..
Ethernity

Příspěvek od Ethernity »

mě se podobná věc také už stala - skluz byl asi 1 min inreal
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

mutiny píše:no, mne se pri vcerejsim restartu serveru nekdy brzo k veceru taky ulozila o dost podstatny kus pozadu.. musel jsem za celou bandou dojit asi pres 4 lokace..
normalne to funguje vyborne. Jen ten restart na 55.18 to nejak proste vratil asi 10-15minut zpet. Jinak nikdy zadnej problem.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Alcatraz píše:
mutiny píše:no, mne se pri vcerejsim restartu serveru nekdy brzo k veceru taky ulozila o dost podstatny kus pozadu.. musel jsem za celou bandou dojit asi pres 4 lokace..
normalne to funguje vyborne. Jen ten restart na 55.18 to nejak proste vratil asi 10-15minut zpet. Jinak nikdy zadnej problem.
A nebyl jsi v době restartu lognutý? Pokud ano, tak NWN nemuselo stihnout uložit postavu z cache na disk.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Taky se mi to stalo a prisel sem o vse co sem ziskal a delal dlouho pred restartem (padem) serveru. Byl neohlasenej, tak nevim jestli byl umyslnej nebo to byl pad. Prachy XP a hlavne vecicky z lootu jsou pryc... :dry:
Wanting something does not give you the right to have it.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Arto píše:Taky se mi to stalo a prisel sem o vse co sem ziskal a delal dlouho pred restartem (padem) serveru. Byl neohlasenej, tak nevim jestli byl umyslnej nebo to byl pad. Prachy XP a hlavne vecicky z lootu jsou pryc... :dry:
Neohlášený? Ty jsou jen v 04:00:00 a je o nich zmínka na fóru. Pokud to bylo jindy a neběžely před tím hlášky, tak to byl pád.
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Bylo to pred pulnoci vcera. Takze to byl pad. Tak ted uz se to snad nestane kdyz se to porad uklada.
Wanting something does not give you the right to have it.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Arto píše:Bylo to pred pulnoci vcera. Takze to byl pad. Tak ted uz se to snad nestane kdyz se to porad uklada.
Před půlnocí byl RESTART co opravoval chyby. Ten byl hlášený 10 min dopředu asi 6 hláškami jako vždy. A ukládání nebylo změněno. Stále funguje stejně, jen byla přidána ta hláška při uložení a to jen dočasně, aby se to odladilo. Pokud se někomu postava neukládá tak to sem napiště.
Rahwin

Příspěvek od Rahwin »

Predvcerom to raz padlo, asi okolo polnoci a ohlasovane to nebolo...:)
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Rahwin píše:Predvcerom to raz padlo, asi okolo polnoci a ohlasovane to nebolo...:)
Hmm, stane se. Nekdy holt spadne NWN. :dry:
Zamčeno