Omluvy
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Omlouvám se za včerejšek, nejdříve mi tozačalo lagovat a pak to úplně padlo
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
Get the ability to choose: (.Y.) (oYo) (.)(.) (*)(*) (o)(0)
Roma se nikdy nestydí, nemá nikdy za co... Vždycky je to vina někoho jiného (třeba toho hráče co ji hraje) /.-) - Ale jak to dopadlo nevím, doufám že alespoň všichni byli lapeni..?Braenn píše: já už jsem si říkala, jestli se Roma neodlogla ze studu, poté co po Jachovsku seslala na celou družinu hromadné zmámení :)
Roma Spouštěč pro Equilibrii 2.0 NWN Camera mod Listování v PM
-
Musím zrušit víkend, vlezla mi do toho moc fajnová akce, kterou nemohu odmítnout (něco jako chlébské... takže vlastně budu mít dvě po sobě). Znamená to ale, že budu od pátku do neděle pryč. Všechny předem plánované akce na sobotu budou přesunuty i IC. (V Hag Hargol se lze doslechnout, že knězi umřela prateta a Bolthorm řeší věci okolo.)
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
Omlouvám se za to zasklené divadlo. Ze všech akcí jsem na tuhle zapomněl, když jsem rušil svůj EQ víkend a chystal se na bojový víkend a následně se z něj v neděli zotavoval.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
sorry
Omlouvám se páru Strathamových za náhlé odpojení, zvrhla se mi do klávesnice láhev s kolou a rumem, takže než jsem notebook vypl, ještě jsme jezdili ručníkem po klávesnici.
Takže jestli Tar mluvil něco ve smyslu: aqywsxedcrfvgtbhznujmik,olpmkiojunbgzvtfdcrxyqawsxedcrftvgz
tak se velice omlouvám
, ale rychlý zásah byl nutný.

Takže jestli Tar mluvil něco ve smyslu: aqywsxedcrfvgtbhznujmik,olpmkiojunbgzvtfdcrxyqawsxedcrftvgz
tak se velice omlouvám

- zlaticko71
Re: sorry
Nic se neděje no říkala jsem si co to jako je..ale pak sem to přešla..hemendo píše:Omlouvám se páru Strathamových za náhlé odpojení, zvrhla se mi do klávesnice láhev s kolou a rumem, takže než jsem notebook vypl, ještě jsme jezdili ručníkem po klávesnici.
tak se velice omlouvám, ale rychlý zásah byl nutný.
![]()

Megan dcera Rumbala
Zlatuška
Zlatuška
-
Stal jsem se obětí bugů...
Poprvé poutník oslepl (ano, proto jsem říkal všem ať se drží u sebe, do všech narážel a celkově se zdál mimo), holt TSko občas zazlobí...
Podruhé jsem se tak trochu odteleportoval úplně pryč...
Systém měl na mě dneska nějakou pifku, asi je to tím, že jsem sebou táhl jenom jedenáct PC postav
Poprvé poutník oslepl (ano, proto jsem říkal všem ať se drží u sebe, do všech narážel a celkově se zdál mimo), holt TSko občas zazlobí...
Podruhé jsem se tak trochu odteleportoval úplně pryč...
Systém měl na mě dneska nějakou pifku, asi je to tím, že jsem sebou táhl jenom jedenáct PC postav

Hyperaktivní hlavně MUNI.