tohle

má číslo 55 a třídu 3
a tohle

má číslo 73 a třídu 4
zvrhlý elfky by to vocenily

Moderátor: Dungeon Master
photter píše:nedaly by se v rámci rozšíření "naklonovat" tyhle torsa aby měly třídu zbroje 0 a daly se použít na šaty ?
zvrhlý elfky by to vocenily![]()
![]()
Mno mě se spíš píbí ten vrchní.. ale taky je tam na mne moc šperků :Dphotter píše:ta lebka je tam bohužel natvrdo, odstranit se dá jedině když jí dáš stejnou barvu jako pozadí a to sem nezkoušel ale neboj, je tak malinká, že ve hře ji stejně nevidíš
a evil look vode mně holt musíš čekat
jinak ten spodní model existuje i bez lebky ale je to delší - kouká míň bříška a to je IMHO škoda
kolja píše:Hmm ze bysme meli nekoho kdo by dokazal delat modely+textury? To by bylo urcite fajn, akorat bys to musel stihnout dodelat pred rozsirenim - ale na to bude zatim casu dost. Na vaultu urcite najdes naky tutorialy jak se s tim to... No ja je radsi necet, kdyz sem slysel o tech grafickejch programech ktery se pouzivaj.. grafika mi nikdy nesla.. pracuju v poznamkovym bloku :))
edit: cimz netvrdim ze by to v poznakovym bloku teda neslo udelat
Nejen jich, ne jen jich...The_Balrog píše:Šaty, rapír, šaty, spacák, šaty, čutora, šaty.. jo a pánvička, když rapír neúčinkuje :D .. a ještě šaty... - to je přeci standardní výbava zvrhlých elfek! ^_~photter píše:šaty vážej libru, my, zvrhlý elfky jich taháme spoustu