Pád hry během logování na přechodu z lokace do hospody
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
-
Pád hry během logování na přechodu z lokace do hospody
No … co dodat hodí mi to vždy error u jakékoliv postavy když tam vlezu …. :/
-
Měl jsem tentýž problém kdysi. Vyřešil jsem snížením grafickcýh efektů(přes klasik NWN), pač problém byl někde tam...Baldor.KKT píše:ano … načítá se to a pak plesk klasic nwn error program provedl neplatnou operaci a bude ukončen … a sem nahranej ..
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
-
-
Pokud ti to dělá jen při vstupu do jedné jediné lokace .. tj. Hospoda v Mithaliru U Královské korouhve (nebo U Zdi), tak by to mohlo být špatnými ovladači.(aspoň dle toho co mi řekl …. Balrog tuším)
Vím, že já nemohl vstoupit do Tirianské hospody U Zlomeného kormidla, protože ať jsem dělal co jsem dělal, ovladačům se to prostě nelíbilo a vyhodilo mě to ze hry. Takže jsem se jí vyhýbal jako čert kříži.
Vím, že já nemohl vstoupit do Tirianské hospody U Zlomeného kormidla, protože ať jsem dělal co jsem dělal, ovladačům se to prostě nelíbilo a vyhodilo mě to ze hry. Takže jsem se jí vyhýbal jako čert kříži.
Edit Aefar: Tento příspěvek byl smazán, neboť němá s diskusí nic společného a doopravdy se nehodí
..se omlouvám teda
..se omlouvám teda
Naposledy upravil(a) Akruo dne 18. 10. 2010 21.53, celkem upraveno 2 x.
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
-
-
Zkus to tady..Baldor.KKT píše:Myslíš že na grafickou kartu Geforce4 MX 440 z roku 2002 jsou ještě nějaké ovladače ? :D
http://www.nvidia.com/Download/index.aspx?lang=en-us
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
http://www.slunecnice.cz/sw/nvidia-detonator-driver/
Ja u Geforce4 MX 440 behal na niečom takomto vačšina novšich už mala problem pač niekde tu končil realny suport na tie karty.
Ja u Geforce4 MX 440 behal na niečom takomto vačšina novšich už mala problem pač niekde tu končil realny suport na tie karty.
Because I'm Batman !!!