Nový řád

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
darmian

Nový řád

Příspěvek od darmian »

Je to zatím jen takový nápad, ani s žádným DM jsem to nekonzulotval, jen se chci zeptat, jestli by někdo byl pro, kdyby se za nějaký čas objevil nový řád čarodějů a zaklínačů, ale jeho členy by se mohli stát i bardové. Myslím, že by byl někde v Tirianu... Ale je to jen takový nápad...
Praetor

Příspěvek od Praetor »

4.4. Gildy a spolky
Hráči, lépe řečeno jejich postavy mohou zakládat nejrůznější spolky a gildy. Pravidla pro zakládání spolků a gild a jiných uskupení jsou vždy vypsána v doprovodných fórech zvoleného světa. Samozřejmě tato pravidla musí hráči respektovat.

Většinou jsou tato uskupení vytvářena pro dosažení dlouhodobějšího nebo trvalého cíle či vize. Některé spolky zanikají krátce po svém vzniku, jiné přetrvají desítky herních let a v vystřídá se v nich mnoho postav. Obecně většinou platí, že postavy sdružené ve sdružení mají větší váhu a to jak mezi ostatními postavami, tak u NPC postav oživených DM.
Dives, qui sapiens est
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Praetor píše:
Dík za překopčení.

Darmianovi: Vyvíjej aktivitu tímto směrem ne na fóru, ale ve hře. Agituj, ptej se postav, zakládej spolek/řár/neřád/gildu/cokoliv, vyvěšuj oznámení a inzeráty atd... Pokud bude ten spolek životaschoný (ukáže pár prvních týdnů) tak se může promítnout i na fórum tím, že získá vlastní soukromé podfórum. Ale ne naopak, že něco OOC vznikne tady a pak se to zázračně IC promítne do hry.

Spolky u kterých je vidět vyvíjená aktivita (ve hře, fórum je irelevantní) zase mohou počítat s nějakou tou DM podporou v jejich snažení (uniforma, nějaký speciální RP item, třeba i systémek pokud to bude vhodné atd...). Ale prioritní je vždy hra, tam to vše začíná.

Proto jsem ti zrušil to hlasování a tento topic za pár dnů smažu. :bigwink:
Naposledy upravil(a) labir dne 25. 8. 2006 0.46, celkem upraveno 2 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Praetor

Příspěvek od Praetor »

myslim ze k tomuhle ti tu nikdo vyjadreni neda … snaz se vic resit veci ve hre a ne na foru … sem zajdi v krajni nutnosti. myslim ze spolek bude hur vznikat tim, ze reknes tak a ted bude spolek magu … aspon co jsem mel moznost videt ve hre, tak z toho nakonec nic nebylo (omlouvam se,mluvim jenom o pripadech o kterych vim)… strhni nekoho k tomu co delas ty, bude vas vic se stejnym zamerem … byt treba v "soucasnem spolku magu", pak zjistite ze mate jiny smer nez oni a budete mit potrebu se odtrhnout, zalozite spolek, pojmenujete ho … ale to ukaze cas, treba zjistis ze nejaky takovy spolek uz existuje a zakladat stejny by byla prosta sebevrazda :smile:

edit: koukam ze to uz napsal labir, tudiz je to bezpredmetny, ale kdyz se to bude mazat …. :smile:
Dives, qui sapiens est
darmian

Příspěvek od darmian »

Asi jo, já jen měl takovej nápad... Stejně jsem teď na MU, takže by to bylo až potom, co ji udělám...
Praetor

Příspěvek od Praetor »

hodne stesti … hlavne u Marlatha aby on "neudelal" tebe :bigwink:
Dives, qui sapiens est
darmian

Příspěvek od darmian »

Jo a s tím abych se ptal ve hře... To teď dost dobře nejde... Já jsem totiž právě a mimochodem v Anglii ( už měsíc a pěkně mě to dožírá!!! ) naštěstí ale jedu ve čtvrtek zase zpátky - opráším komp a zahraju si!!!
darmian

Příspěvek od darmian »

Praetor píše:hodne stesti … hlavne u Marlatha aby on "neudelal" tebe :bigwink:
Jo a čeho je jen tak mimochodem Marlath mistr??? :dribble:
Praetor

Příspěvek od Praetor »

heh, co dodat, snad jen aby v zajmu tve ohorele kuze sis predem ziskal vice informaci o instituci na ktere se nachazis :bigwink:

edit: tusim kde ta neinformovanost prameni, paklize nemas pristup do sekce fora university, napis labirovi na pm jmeno postavy a ucet na foru
Dives, qui sapiens est
darmian

Příspěvek od darmian »

Praetor píše:heh, co dodat, snad jen aby v zajmu tve ohorele kuze sis predem ziskal vice informaci o instituci na ktere se nachazis :bigwink:

edit: tusim kde ta neinformovanost prameni, paklize nemas pristup do sekce fora university, napis labirovi na pm jmeno postavy a ucet na foru
Dík moc...
darmian

Příspěvek od darmian »

Praetor píše:heh, co dodat, snad jen aby v zajmu tve ohorele kuze sis predem ziskal vice informaci o instituci na ktere se nachazis :bigwink:

Účet - tím myslíš jako jméno, se kterým se přihlašuju sem na fórum nebo to, který mám, když jdu hrát na Eq.
Praetor

Příspěvek od Praetor »

darmian píše:

Účet - tím myslíš jako jméno, se kterým se přihlašuju sem na fórum nebo to, který mám, když jdu hrát na Eq.
ucet pod jakym lezes na forum
Dives, qui sapiens est
darmian

Příspěvek od darmian »

Praetor píše:
darmian píše:

ucet pod jakym lezes na forum
Jo, tak dík... To víš, jsem z toho furt nějak zmatenej... :blush:
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Re: Nový řád

Příspěvek od steel_martin »

darmian píše:Je to zatím jen takový nápad, ani s žádným DM jsem to nekonzulotval, jen se chci zeptat, jestli by někdo byl pro, kdyby se za nějaký čas objevil nový řád čarodějů a zaklínačů, ale jeho členy by se mohli stát i bardové. Myslím, že by byl někde v Tirianu... Ale je to jen takový nápad...
No, Tirian už svou magickou gildu má (MU), takže to budeš mít asi docela obtížné, vzhledem k její účinné reklamě na náštěnkách a v Tiríském rádiu :bigwink: A bardi svůj cech maj taky.. mno … ale pokud bys chtěl vytvořit gildu pro zlé čaroděje bo gildu, která by nějakým originálním způsobem konkurovala MU, tak s chutí do toho Obrázek :devil_2:
Game ID: Reverend_Malthas
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Heledte lidi, tohle pls nereste na foru a nechte to na IC … Treba takove gildy uz davno existuji, staci jen hledat - tim nechci rict ze existuji, ale lidi do gildy se stejne musi shanet IC ve hre a ne na foru, takze … IC IC IC :bigwink:
Naposledy upravil(a) cybermisa dne 25. 8. 2006 10.50, celkem upraveno 1 x.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Topic bude smazán do 24:00.

Pěkně to řešte IC, nepřipravujte se o zábavu ve hře tím že si to nejprve vyřešíte OOC "nanečisto". :bigwink:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno