Nyni je noc docela dlouha a jeste je delsi nez den
Otevírací doba se měnit nebude. Je vykalkulovaná celkem přesně a myslím že docela sedí herním potřebám. Navíc je tuším 7:00-18:00, ale z hlavy nevím. Je nutné počítat i se spawnem NPC uvnitř, ne jen s otevírací dobou dveří.
Naposledy upravil(a) labir dne 13. 6. 2006 23.19, celkem upraveno 2 x.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Labir píše:Otevírací doba se měnit nebude. Je vykalkulovaná celkem přesně a myslím že docela sedí herním potřebám. Navíc je tuším 7:00-18:00, ale z hlavy nevím. Je nutné počítat i se spawnem NPC uvnitř, ne jen s otevírací dobou dveří.
jo je (11h/24). Noci jsou hrozne chladne a dlouhe (aha, on tu neni Photter, tak to nebude reagovat :( )
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Co se dveří týče tak tam být otevírací doba delší než den být nemůže - skripty jsou nastavené na detekci dne a noci, tj. 7:00-19:00. Platí jen pro vcházení dovnitř pochopitelně. Identicky jsou nastavené skripty spawnu NPC. Oboje se měnit nebude (konečné rozhodnutí) - mělo by to dalekosáhlé následky pro celý server a psát něco extra pro spawn obchodníků se nevyplatí. Je to prkotina a je dost důležitější práce. Navíc tohle ani měnit nechci, tak jak to je teď mi to přijde optimální.
Takže si klidně hlasujte, ale na výsledek nebude brán zřetel.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
No mně by se taky docela líbilo to trošku prodloužit... Docela mě štve, když běžím přes celý město a těsně před vobchodem je 18:00 a já už nemůžu celou noc nic dělat...
labir píše:Prodlužovat rozhodně ne. I NPC se někdy musí vyspat. (Svačinka je výjimka, je to progresivní mladý půlčík razící nový přístup k rychlému občerstvení).
A zřejmě testující nový neznámý Elixír na bázi destilovaného kofeinu, čokolády, teinu a pár tvrdších drog. :D
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>
Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?