Léčení v chrámech

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Léčení v chrámech

Příspěvek od steel_martin »

Co takhle zpoplatnit léčení v chrámech? Poslední dobou čím dál tím častěji vidím postavy běhat oblíbenou trasu kanál - chrám - kanál … :dry:

Navíc by se tím posílil zájem o služby PC se schopností léčit.

Dal bych možnosti třeba:
Vyleč lehká zranění - 100 zl
Vyleč střední zranění - 250 zl
… atd.

(ceny jsou orientační)
Game ID: Reverend_Malthas
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Léčení zranění co se hp týče bych nezpoplatňoval. Léčení chorob (obllíbená kanálová horečka) je zpoplatněno.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Labir píše:Léčení zranění co se hp týče bych nezpoplatňoval. Léčení chorob (obllíbená kanálová horečka) je zpoplatněno.
a já bych to v Tirianu napařil jak to bylo předtim, tahle částka je směšná co se platí, to by si pak každej (až na vyjímky :biggrin: ) rozmyslel jestli někam lízt :) teda spíš je to o tom 1% který dycky schytam :biggrin:
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

ach jo, to by mě přivedlo na mizinu ,páč se jen nedomrlej hobit a sem fur nemocnej :no:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Lump píše:ach jo, to by mě přivedlo na mizinu ,páč se jen nedomrlej hobit a sem fur nemocnej :no:
Pak zkus špitál ve staré čtvrti :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

Labir píše:
Lump píše:ach jo, to by mě přivedlo na mizinu ,páč se jen nedomrlej hobit a sem fur nemocnej :no:
Pak zkus špitál ve staré čtvrti :megalol:
Dobra rada nad zlato... :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
Lump
Kontaktovat uživatele:

pfff

Příspěvek od Lump »

alejc ten šejdíř co to tam vede si účtuje takový sumy, že by zasloužil umučit pomalou a bolestivou smrtí.….nešlo by mu dát do rozhovoru ňákou možnost provokace nebo urážek? :dribble:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Kozuss
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kozuss »

Bohové,ještě Tě začne léčit! :megalol:
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

jo, btw takový šizunky NPC by mělo jít zotročit, aby za mnou fšude chodil a léčil kdykoliv by bylo potřeba....ale to už asi chci moc :smile:
darmian

Re: Léčení v chrámech

Příspěvek od darmian »

steel_martin píše:Co takhle zpoplatnit léčení v chrámech? Poslední dobou čím dál tím častěji vidím postavy běhat oblíbenou trasu kanál - chrám - kanál … :dry:

Navíc by se tím posílil zájem o služby PC se schopností léčit.

Dal bych možnosti třeba:
Vyleč lehká zranění - 100 zl
Vyleč střední zranění - 250 zl
… atd.

(ceny jsou orientační)
To by hodně znevýhodňovalo mágy... Maj hodně málo životů a tak potřebujou docela často léčit... Já bych to spíš zaved takhle... Jednou denně by to bylo bezplatný, ale pak...
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Podle velikosti zranění se mi to nelíbí. Kněží používají vždy dostatek Živoucí síly. Platí se většinou za odstranění nemocí a těžkých zranění (kdo nějaké dostal ví o čem je řeč).
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Re: Léčení v chrámech

Příspěvek od steel_martin »

darmian píše:
Taky možnost... ale na to aby se to zavedlo je málo hráčů hrajících za kleriky a druidy … sem tam nějakej bard no :smile:
Game ID: Reverend_Malthas
Jezura

Příspěvek od Jezura »

Taky bych byl radši, kdyby to bylo zpoplatněné. Uvažoval jsem hrát léčitele, ale asi bych se v konkurenci bezplatných chrámů neuživil. Myslím, že postavy se dostatečně lečí spánkem.
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

Léčení zadarmo, myslím že to je ok. Ale zdražil bych léčení nemocí .. A to tak, že by si dotyčný 2x roymaslel, než vleze do každé díry, či hřbitov.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Zamčeno