Labir píše:Léčení zranění co se hp týče bych nezpoplatňoval. Léčení chorob (obllíbená kanálová horečka) je zpoplatněno.
a já bych to v Tirianu napařil jak to bylo předtim, tahle částka je směšná co se platí, to by si pak každej (až na vyjímky ) rozmyslel jestli někam lízt :) teda spíš je to o tom 1% který dycky schytam
alejc ten šejdíř co to tam vede si účtuje takový sumy, že by zasloužil umučit pomalou a bolestivou smrtí.….nešlo by mu dát do rozhovoru ňákou možnost provokace nebo urážek?
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
steel_martin píše:Co takhle zpoplatnit léčení v chrámech? Poslední dobou čím dál tím častěji vidím postavy běhat oblíbenou trasu kanál - chrám - kanál …
Navíc by se tím posílil zájem o služby PC se schopností léčit.
Dal bych možnosti třeba:
Vyleč lehká zranění - 100 zl
Vyleč střední zranění - 250 zl
… atd.
(ceny jsou orientační)
To by hodně znevýhodňovalo mágy... Maj hodně málo životů a tak potřebujou docela často léčit... Já bych to spíš zaved takhle... Jednou denně by to bylo bezplatný, ale pak...
Podle velikosti zranění se mi to nelíbí. Kněží používají vždy dostatek Živoucí síly. Platí se většinou za odstranění nemocí a těžkých zranění (kdo nějaké dostal ví o čem je řeč).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Taky bych byl radši, kdyby to bylo zpoplatněné. Uvažoval jsem hrát léčitele, ale asi bych se v konkurenci bezplatných chrámů neuživil. Myslím, že postavy se dostatečně lečí spánkem.