kurňa x50 s tim by Rastor udelal jednim IGMS 12 000 DMG

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
a/první to měl Rastor, kterej tu ale neni, to je jediný štěstí, jinak by vás všechny usmažillabir píše:No nejlepší je že jsme to oba napsali víceméně nezávisle a docela hezky se to doplnilo.
no je fakt, ze vznik byl takovy, ze ja si pripravil svoji verzi, pak jsem ji nadhodil Labirovi, jestli to muze odpovidat a nez jsem mu stihl dodat psanou verzi, tak do hry dodal nezavislou vlastni :) Takze moje knizka neni doplnujici text. Je to cely postaveny od uplny nuly, vcetne nametu :) Podobnost verzi jen dokazuje spravnost tvrzeni.cybermisa píše:Prave ze to je pekny - jeden by se az divil, jak to, ze to nefunguje i v realuKazdopadne jestli zacnete do toho dalsim svazku michat plosny ao objemovy integraly, tak vam vsichni od zkousek utecou *kouka na Serenu, jako by toho byla schopna*
![]()
V tom případě neni interference interferencí v tom slova smyslu, v jakym jí vnímáme.labir píše:Já myslím že do toho naopak interference velmi pěkně zapadá. Opakuji asi po třiadvacáté, že k interferenci nedochází na úrovni magického pole ale na úrovni základů prostoru.