možná jste si někteří z vás již stačili povšimnout, že Or-Horo povstal jako bájný pták Fényx z popela a rozhodl se, že bude pokračovat v tvorbě. A protože jsem se dohodl s Mintakou, že nebudu nadále pokračovat v Alhambrii nebo se ji dokonce pokoušet spustit někde na nějakém jiném serveru, rozhodl jsem se pro nový projekt. Mám k Alhambrii velmi silný citový vztah (zamáčkne slzu dojetí) a proto budu pokračovat v projektu, který má prozatím kódový název Alhambrie 2 (než najdu nějaký lepší). Alhambrie 2 bude postavena na Neverwinter Nights 2. Server i linka už by nějaké byly, teď jen čekám, než hra oficiálně vyjde (mám ji předobjednanou, takže budu jistě mezi prvními, kdo ji bude mít

Pokud i vás zajímala Alhambrie a rádi byste sledovali vývoj dvojky (děj se bude odehrávat o několik set let před jedničkou), navštivte moje stránky
http://www.neverwinter2.org , kde najdete web i forum. Doufám, že se ti tvořivější z vás zapojí do vášnivé diskuse. I když chci založit dvojku na tom, co je známé z jedničky, tak bych samozřejmě rád provedl jisté inovace ve jménu lepší zábavnosti.
Alhambrie určitě není mrtvá. Je stále živá v našich srdcích a brzy bude opět online, nová a zářivá jako nikdy před tím!

S pozdravem a přáním dobré zábavy
Or-Horo, vlastním pařátkem