Poděkování
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
díky dnes za pěknou hru jak hráčům tak DM Pavlovi Urbanovi, že si nás všiml a moc pěkně nás bavil a omlouvám se, že těsně před koncem mi to dvakrát vypadlo, to druhé vypadnutí bylo osudné a už se nešlo hned vrátit
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Taky děkuju dost jsem se bavila... takovou hru s DM jsem ještě neviděla byl to opravdu zážitekTomyn píše:díky dnes za pěknou hru jak hráčům tak DM Pavlovi Urbanovi, že si nás všiml a moc pěkně nás bavil a omlouvám se, že těsně před koncem mi to dvakrát vypadlo, to druhé vypadnutí bylo osudné a už se nešlo hned vrátit

Sam.
Naposledy upravil(a) divozenka dne 19. 11. 2010 1.51, celkem upraveno 1 x.
divozenka + kopretinka = zlaticko71
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná
Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
Alyshia Kent - hmm nazdar fešáci *svůdně na ně mrkne*
Isandra - podivná strážná

Lucie Dobrotivá - jsem královna!
…………………………………………
Samantha Bel'yn - jmenuji se Firia
Elizabeth
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za dokončení hledání pokladu.…
zároveň se mnou teď od pátku do neděle nepočítejte.… mobilizace zabere trochu času
zároveň se mnou teď od pátku do neděle nepočítejte.… mobilizace zabere trochu času

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
No tak teda ještě jednou, když tu tak všichni děkujeme:) Naylunovi za příjemný questík, při kterém nešlo o život ani o vyhánění z dungu (:P), a celé elfí společnosti (a jednomu člověku, no) za to, že byla tak společenská. Bylo to moc fajn, i si to pak zopakovat ještě s jedním hledačem. Příjemná oddechovka s příjemným bonusem na konci.
-
- Kontaktovat uživatele:
Díky DM za fajné oživení výpravy 

Gallinacio - Hrebogův válečník, otec Arminie, šťastně ovdovělý
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
Vanessa Raumo - Emocionálně labilní mrcha
http://www.youtube.com/watch?v=rrtpOVTX5NA
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
*umývá spacák a popíjí horký čaj* Díky
takovej spam... jsem měl od asi půlky HP nachystané kouzlo a ani na něj nějak nedošlo :D
takovej spam... jsem měl od asi půlky HP nachystané kouzlo a ani na něj nějak nedošlo :D
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Díky za ukázku ze života zvířeny 
EDIT: a díky za Erika...ty hlášky jsou geniální

EDIT: a díky za Erika...ty hlášky jsou geniální

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
- Deadlymoon
Díky všem co dnes ztrpěli zkoušku a co přišli
Byli jste všichni skvělý!
Díky za výpomoc i Paklíčovi.

Byli jste všichni skvělý!

Díky za výpomoc i Paklíčovi.

Nephtys - Podezřele svítící elfka
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Aisha Al-Namun - Dancer Of Future
Dík Naylunovi... a to jsem si myslel, že je Cati neoblomně přesvědčen.
A dík Pavlovi (že mi nedovolil ještě hodinu spát, protože od toho se odtrhnout nedalo
).
A dík Serbitarovi, je to klasik, i když se z něj nějak stává čím dál větší otloukánek, dneska doslova
A dík Pavlovi (že mi nedovolil ještě hodinu spát, protože od toho se odtrhnout nedalo

A dík Serbitarovi, je to klasik, i když se z něj nějak stává čím dál větší otloukánek, dneska doslova

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův