Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Aefar

Příspěvek od Aefar »

tenskytarou píše:Chci poděkovat ještě dodatečně Cybermisovi, případně jiným DM a dalším hráčům, kteří byli zapojeni do nedávných zážitků mé postavičky.
Já tady trošku vypěnil kvůli detailům, za což se ještě jednou omlouvám, ale na poděkování za celkové dobrodružství a dojem bych opravdu nerad zapomněl.
DÍKY
:clover: :yes:

Vyřešil jsem to s tím nechtěně založeným tématem takto, téma jsem smazal :clover:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Myrpa

Příspěvek od Myrpa »

Juchů, díky hospodo, díky Silmelinde! Parádní :)
Ta stráž je nějaká nezvykle ostrá, tyo!
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Díky všem kolem Šárky i těm v hospodě... A za pomoc s hospodou :smile:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Dík za včerejší večer; Myrpovi i všem těm obyčejným Tírinským obyvatelům. Jen si se Sil trochu zoufáme, jak neschopnou to máme špionovací síť. :D...

A omluva za polední hodinku. Už jsem klepal z posledního, takže jsem nebyl ani trošku iniciativní.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Díky Pavlovi za včerejší pomoc s jistou záležitostí.

A Vanovi, nejen za to, že to za mě dohrál, když jsem musela nutně vypadnout. :blush:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Braenn píše:Díky Pavlovi za včerejší pomoc s jistou záležitostí.

A Vanovi, nejen za to, že to za mě dohrál, když jsem musela nutně vypadnout. :blush:
Pěkná akce, mrzí mne, že jsem neviděl ten konec, musel jsem se poroučet ze hry. :smile:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Měl bych za poslední dobu poděkovat všem, se kterým jsem hrál a měl tu čest hrát.

Takže, děkuji moc, je to paráda, moc mě to baví a jen doufám, že vám hru nekazím. Snažím se to hrát vstřícně a zodpovědně, tak snad se bavíte se mnou. Dále pak díky Pavlovi za asistenci při nedávných událostech a za jeho vstřícnost zase ke mě.

:good:
LindacpAG
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od LindacpAG »

Díky, zase jednou klidnější hra. :smile:
Thildon Mellvin
<i>"That's not a test! That's asbestos." </i>
koulinek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od koulinek »

Díky brachům za příjemné vnesení do neúprosného toku událostí.
Rumbard Tarkaren

Lepší pomalu přežívat než rychle umírat!
Uvidíte-li mě utíkat, snažte se mě předběhnout!
Aefar

Příspěvek od Aefar »

koulinek píše:Díky brachům za příjemné vnesení do neúprosného toku událostí.
Já taky děkuju, původně jsem si říkal, že na to kašlu... a nakonec moc příjemná hra skoro do půlnoci (ach ouvej ta vstávání ráno).

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Díky za zajímavou zábavu v Tiru všem přítomným :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Já taky děkuji za velmi dvorsky příjemný večer:)
A ke studiu doporučuji Volný čas ve středověku od Jeana Verdona. :biggrin:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Dík

Příspěvek od Puti »

Dík Pavlovi a jiným DM za skvělý odpolední dobrodružství ( kerý skončilo až teď ) a taky dík:
Bolthormovi za svatou trpělivost
Zedovi za skvělej pokec
Serbitarovi, že to s náma vydržel
Godnerovi jakbysmet
Aurovi ( či jak se mu nadává ) za skvělý průvodcování a stopování
A nakonec hrDinovi, kerej nejednou nám všem zachránil kejháky.

PS: Dík odpoledním při náhlém přepadu vodopádů ( jak tvůrcům, tak učinkujícím ), oni ví.
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Aefar

Re: Dík

Příspěvek od Aefar »

Puti píše:
Arto (to je ten DM, co nás provázel celým dnem) dneska řádil :biggrin:

Bylo to fajn od zlobrů až po první část záchranné výpravy... mělo to i atmosféru... mráz, kosa, umrzající lidé, do toho ty otravné potvory... a pokus o nemožné...

Některé nápady mě fakt pobavily (jako kusy ledu z nebe či můj vlastní nápad se stanem plněným vodou, aby vytvořil ledový most... sem se pak sám divil, jakou ptákovinu jsem dokázal vymyslet v tom stresu :biggrin: )

A chudák otloukánek Serbitar, já mu dnes napočítal čtyři zářezy... a to jen proto, že neutíká z boje a nechce nechat padnout ostatní...

Takže děkuju všem, už, když jsem slyšel ty hlášky ze začátku... když přituhovalo co do teploty, tak jsem věděl, že to bude ještě zajímavé.

A těším se ve středu na pokračování.

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Aefar píše:
Puti píše:

Bylo to fajn od zlobrů až po první část záchranné výpravy... mělo to i atmosféru... mráz, kosa, umrzající lidé, do toho ty otravné potvory... a pokus o nemožné...

Některé nápady mě fakt pobavily (jako kusy ledu z nebe či můj vlastní nápad se stanem plněným vodou, aby vytvořil ledový most... sem se pak sám divil, jakou ptákovinu jsem dokázal vymyslet v tom stresu :biggrin: )

A chudák otloukánek Serbitar, já mu dnes napočítal čtyři zářezy... a to jen proto, že neutíká z boje a nechce nechat padnout ostatní...

Takže děkuju všem, už, když jsem slyšel ty hlášky ze začátku... když přituhovalo co do teploty, tak jsem věděl, že to bude ještě zajímavé.

Jojo, chudák Serbi, ten měl zas svůj den, toho musela třeštit hlava pak parádně po těch všech zdechlinusech :biggrin:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Puti píše:
Aefar píše:
Puti píše:

Jojo, chudák Serbi, ten měl zas svůj den, toho musela třeštit hlava pak parádně po těch všech zdechlinusech :biggrin:
Zhebnitus ukrutus
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Pipi_CZ píše:
Zhebnitus ukrutus
S několikanásobnou recidívou

Pleš +5 k přesvědčování
Dantes

Příspěvek od Dantes »

I já se připojuji k poděkování za tu zimní výpravu. Zároveň se omlouvám že ke konci už sem moc nehrál, ale neměl sem tušení že se to takhle protáhne a docela mi to nabouralo plány. Ale příjemně :smile:

A taky děkuji za cit DM, že když sem se zasekl na mostě při útěku před zlobry, všiml si toho a zlobry navedl jinam. Toho si opravdu cením. Je to taková maličkost, ale je to hrozně moc.

Ta stopovací postava se jmenuje Argo a vám se ji povedlo vytáhnout ji z herního důchodu, kde již na ni pomalu padal prach. I za to díky!
Draco Allanard
Argo Urebrill
Samuel Bonnet
Wolf
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wolf »

Aefar píše: Některé nápady mě fakt pobavily (jako kusy ledu z nebe.…………
No to nevím co tě na tomhle pobavilo! :biggrin: to byla přeci krásná logická uvaha, jak zajistit most přes propast - rovnou tam schodit kus ledu a máme most :biggrin: :clover:

Jinak taky díky všem! Za spolupráci a ochotu ke Godnerovi počkat a netlouct každý zvíře co kouše :clover:
Neutral Good Dungeon Master :clover:
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Díky všem účastníkům (včetně DM) té včerejší výpravy. Tohle bylo opravdu putování zmrzlou pustinou, jak se patří. :biggrin:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Odpovědět