Aby nevypadal, jak Daemian s červenkou.
(stejně je to můj portrét... a tieflingové tíhnou ke zlu, pak se mám divit)
Díky Balrogovi za úpravu a za portréty.
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Tak jsem se zas jednou hecl... a všechny portréty jsem updatoval... takže jsem uložil 185 MB soubor ZDE (ne EQ stránky to bohužel kvůli značné velikosti nešlo).
Po rozbalená má přes 300 MB. Ale nemám sil to vytřídit (hrající zrno od dávno neaktivních nebo nakonec vůbec nerealizovaných plev). Nicméně... je to databáze obrázků... a tak třeba ty neaktivní nebo nikdy nehrající někdo použije *pokrčí rameny*.
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
Vanův (Van Sar'Ingolmo) nový portrét využívá portrét jedné mé epizodní postavy (možná ho už máte, možná ne) Aenarth -> Van
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Nepřepisuje. Měl by to být nějaký základní pack, ale většina mi říkala, že to nemá. Staré portréry s názvy Nephtys si mužete smazat. Nevšiml jsem si, že by je někdo používal.
Já to měl nějak v základu, ale chce to po mně celkem dost lidí, tak opravdu nevím, kde se to vzalo. :)
EDIT: Bohužel mám jen 7zip, proto to mám v podpisu a tady. Myslím, že tak to bohatě stačí.. :)
Naposledy upravil(a) Sonnyx dne 14. 2. 2011 19.00, celkem upraveno 1 x.
Tvou šlechetnost poznají tví nepřátelé dříve, než se s nimi utkáš.
Gwynn Mediviere - Navrácen ze ztracena.
Nový portrét - http://www.ulozto.cz/10301739/gwyn-rar