snowman píše:Nehledej nikde rozpor, páč žádnej neni. Todle byla reakce na varování na správnym místě. Tečka

Hehe, ten rozpor... sem nad tim přemejšlel a teď se směju. Vono jako když já začnu nad něčim přemejšlet, tak vymejšlim neskutečný kraviny, víš? A pak mam z toho v hlavě bordel a musim si to srovnat, protože nemam rád v hlavě bordel

Ale to je nejlepší když si ty kvanta hloupejch myšlenek pročistim a srovnam sám v soukromí

Ne na foru, začal sem řešit takový kraviny jako charisma orka, a charisma a strach vůbec, nejen u orka... Stačila čtvrthoďka na čerstvym vzduchu a zdá se mi to teď dost jasný

Udělal sem si na to svuj názor, třeba se v něčem neshodoje např. s cybermisou, ale to je uplně jedno, ptze to ovlivní jenom mojí postavu a navíc stejně respektuje všechny pravidla a zažitý postupy, tak pro mě je to vyřešený. Sorry za rozebírání takovejch ptákovin, to bysme se mohli dostat zase třeba k periodám elfky jako tehdy na jednom foru

Příště mi písněte někdo že píšu nesmylsy

Jinak co se to tady vlastně původně řešilo? Hraní který se moooc odlišuje od zvolenejch vlastností? A tam sme se dostali k tomuhle myslim:
-item na OOC zjištění přibližný hodnoty vlastnosti - zamítnuto
-doporučení přibližně se vyjádřit k vlastnostem v popisu postavy, naznačit velký plusy a mínusy hlavně
-občasná kontrola DM s případnym doporučenim, že "taková hra se k těmhle vlastnostem nehodí" - nebo možná i tvrdší přístup, ale to zase nevim, já nechci abyste mi strhli level
-Rozšířit uvítací rozhovor na prvotním kameni o kontrolu těchto vlastností, takže každá nová postava bude systémově upozorněna, jak se musí při nízkých vlastnostech int, wis nebo cha chovat.
-zvýšení množství rozhovorů, kde NPC reagujou hlavne na int
Tyhle nápady mi přijdou docela rozumný a já bych to tady pomalu ukončil.… Sice je hezký, že je co číst, ale už sme tady nějak nepřišli na moc novýho.…