DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Re: DOHODA NA DOBĚ HRANÍ
Jo, případný návštěvní hodiny mám celý dnešní (čt) pozdější večer (osmá, devátá+?), pátek kus odpoledne asi do blíže nespecifikovaného večera, a pak až v pondělí od odpoledne vejš. S sebou někoho, kdo vás pustí. Alquist, Serbitar?
Edit: Ted se možná nabízí i pátek večer.
Edit: Ted se možná nabízí i pátek večer.
Naposledy upravil(a) Braenn dne 2. 7. 2015 9.30, celkem upraveno 1 x.
Ta je to ofiko -
Začátek soudu pondělí 6.7. od 20:00.
Popcorn není v ceně vstupenky.
Začátek soudu pondělí 6.7. od 20:00.
Popcorn není v ceně vstupenky.
Vzhledem k "povýšení" v práci a změny ve směnách nebudu schopný dorazit. Výpověď dodám písemně straně, která ji po mě (resp. Vanovi) chtěla.
Dobrou noc, jdu konečně spát
Dobrou noc, jdu konečně spát

Tož já bych se chtěla dohodnout, že kdyby si někdo třeba z dlouhé chvíle chtěl jakože zahrát i na tom divným místě jako je ta Druhá Strana, kde je kdekdo línej hrát, tak že jako stačí napsat PMko jooo?
Tož já bych si tam dole i zahrála a věřím že i "náhodný kolemjdoucí" by si mohl hru tak jako já užít a.. Zkusit se má všecko no ny?
Tož já bych si tam dole i zahrála a věřím že i "náhodný kolemjdoucí" by si mohl hru tak jako já užít a.. Zkusit se má všecko no ny?

Budu potřebovat šanci na zastižení Freda Vokurky. Ideálně někdy odpoledne/večer ode dneška až do neděle (14.2.). Dejte mi echo do PM zda/kdy se to hodí.
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Seržant bude až do neděle dostupný jen na vyžádání předem.
Jo. Cyn nebo Mair, dle libosti. Ale můžu (vlastně permanentně) až od sedmi, dřív ukládám potomka.
Hledám Bracha na RP hru v Hag Hargol.
Postava: amna:s
Khazad
Postava: amna:s
Khazad
Bofur (amna:s) Věrný - slévač z Hag Hargol
Evelin Alcarothar - dcera mágů z Amfiberai
Evelin Alcarothar - dcera mágů z Amfiberai
Předvolání budu schopný řešit v následujícím týdnu pondělí-středa od 23:00, čřvrtek-neděle dle domluvy, dejte echo do PM kdy se to komu bude hodit.
Aby to nezapadlo
Díra
V Mamoníně se povídá že by se v Díře měla odehrát zas nějaká akce. Pravděpodobně zápasy v pěsti, sázky a zápasy žen v bahně - klasika prostě.
Vypadá to na *středu 21.12. od 18:30*
A že nevíte kde je Díra? No to byste měli zjistit...
Díra
V Mamoníně se povídá že by se v Díře měla odehrát zas nějaká akce. Pravděpodobně zápasy v pěsti, sázky a zápasy žen v bahně - klasika prostě.
Vypadá to na *středu 21.12. od 18:30*
A že nevíte kde je Díra? No to byste měli zjistit...
RIP
Budu mimo. :(
Ráda bych, ale je to spíš nepravděpodobný. Možná od devíti, když to všecko usne.