Aefar píše:Když ke smrti stačí dvakrát netrefit zlobra (protože mu musíte klikat k nohám, že), čímž dvakrát vypnete útok v obraně... a pak, když nezbývá, než utéct, na vás promluví žena... ukliknete se potřetí a pak už jen sledujete, jak vaše postava tak strašně hloupě umírá. Už podruhé... A těsně před útokem
A po pěti minutách kolem prošla klerička...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Aefar píše:Mě taky dostal Din Dagor, ale především jeho automatické (nebo možná pseoudoautomatické, Pavle přiznej se) hlášky:
Din Dagor: Já neselžu!
Din Dagor: Zlo nevyhraje!
Njn., přemýšlel jsem, že bych mu vypnul AI, ale to bych ho musel všude honit ručně na každého soupeře... a vzhledem k tomu, že základ je amfiberaiský elf, a nehrozilo nic jako "Hargud aby to spral.…"
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Deadlymoon píše:Mě hlavne dostal jeho ohnivy mec, prilba a snad plná platova?
Však Din vlastní plnou polní... jen ji většinu času nechává hnít v jistém pytlu na jistém místě.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
"Extra-epický" Slow (trvání: EQ týden+). Vššeechnoo v ookoolíí jee naajeednoouu sstraaššněě uusspěěchaanéé. Aneb rána do hlavy v praxi (nebo do čeho to bylo).
Serbitar Draga - Služebník Říše 1124 - 1199
Torwald Seveřan - cestu hledající
Rychle se množící koně u hrádku. První se dělil...co se dělo pak těžko říct.. ale z jednoho jsou čtyři
Že válka, odehrávající se na druhé straně desky, způsobila v Tirianu brutální temporální paradoxy. Po chvilce nebohý adept vzdal chození a prostě se různě teleportoval.
Nalk píše:Však tady v říši se čas počítá ve screenech
Kontumačně bych rozhodl, že Mithallirští válku prohráli (protože mě fascinuje představa, jak přijedu do Mamonína plného opilých a prospěchářských obrů ). Všichni vojáci se vrátí domů a zlobří šamani nebudou muset pokračovat v tom brutálním narušování časového toku.
Nalk píše:Však tady v říši se čas počítá ve screenech
Já poté, co se mi zastavil systém hlásící únavu, pak systém hlásící expy, pak jsem asi tak deset minut otevíral dveře do bytu... nakonec se to teda povedlo... dokonce jsem se po nějakém čase i vyspal... a dokázal si uložit postavu...
Např.:
Mamonínská nástěnka: Společný útok
*Dnes ve 20:00* proběhne společný útok s trpaslíky z Hag Hargol na severní pozice zlobrů s cílem osvobodit území západní cesty a dobýt zpět Skalní hrádek. Veškerá pomoc dobrovolníků bude vítaná. Sir Nargien, korunní princ Železné říše.