A ještě něco... časem se ty koně kreslit naučím, tohle je výsledek dlouhohodinového mučení (*koukne na stůl pokrytý papíry pokreslenými polokoňskými příšerami a koňskými tutorialy*)
A ještě něco... časem se ty koně kreslit naučím, tohle je výsledek dlouhohodinového mučení (*koukne na stůl pokrytý papíry pokreslenými polokoňskými příšerami a koňskými tutorialy*)
Wendigo píše:...podotkli dva chlapi hned za sebou tak urcite mysli maly prsa.
Inu vzhledem k tomu, že tam jakožto neznalec nic nevidím, mi to připomnělo jistou hlášku z dračáku (společně s Alkaraniným popisem).
PJ: "A oblečení nechceš?"
Elf: "S mojí charismou, můžu klidně jít do krámu nahej"
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
Šupinka(bohužel s referencí :/)
(možná ho trochu dovybarvím.. někdy).
Nalk: holt na tyhle situace nemáš s Edwardem asi štěstí ;)
Ty ses ale rozjel :) Koníka chálím, už nevypadá jak naše vyžraná Laura :D
Jen mě tam neustále trhá žíly jedna věc..maluješ se s detaily na alkaranině oblečení, ale ani nevíš jak hrozně moc by udělalo, kdyby měla normální ruce. Oroduji za ruce s prstíkama, myslím že už by si je alky zasloužila :)
Trochu inspirace, abych jen nekecala: http://fc00.deviantart.com/fs17/f/2007/ … oodlez.jpg http://fc07.deviantart.com/fs27/f/2008/ … lexds1.png
Já ty prsty i tak nějak kreslit umim.. a je pravda, že sem by se nakreslit daly, protože obrázek je dost velkej (což se o jiných mých říci bohužel nedá)… beru si to k srdci a zamýšlím se nad sebou ;)
Pěkné :) Líbí se mi jak má alky všude naznašenej zadeček (sukně nesukně :D) A stejně si rejpnu..nohy taky nejsou ploutve
Prsty neprsty se mi to líbí :) Taky bych se chtěla uěmt dokopat udělat jen skicu, kterýá vypadá dobře i bez upravy.
naznačenej zadeček? :) Dycky kreslim postavicky nejdriv "nahaty", na prvnim nacrtku ma i naznacena prsa, i kdyz to neni temer videt. A kdyz mam postavicky plus minus nakresleny, tak je az potom oblikam.
A zadecek je zrovna dost dulezitej kvuli oblasti panve, kycli a napojeni nohou, takze ten nezanedbavam O:)
Ten vrchní náčrtek mi příjde vtipný. Chudák týpek už se chystá máchnout šavlí asi a v tu chvíli si elfka přitančí, hup na špičky a hele … už je v něm rapír.
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty acc.:Nalkanar
NiamCK píše:Pěkné :) Líbí se mi jak má alky všude naznašenej zadeček (sukně nesukně :D) A stejně si rejpnu..nohy taky nejsou ploutve
Prsty neprsty se mi to líbí :) Taky bych se chtěla uěmt dokopat udělat jen skicu, kterýá vypadá dobře i bez upravy.
Neměla bys podobný tutorialy jako na prsty na rukou (odkazy někde výše) taky na nohy (od kotníku dolu :), ruce docela zvládám, ale chodidla to je utrpení :)