Občasné výlety a jiné bohulibé činnosti - kam asi?

Vše ohledně plánovaných akcí, srazů a srázků.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Tomyn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Tomyn »

Braenn píše:Ještě můžete, řidiči, dojed do Příbrami a od tam už v jedné velké šťastné koloně zmizíme směr Orlík.. co vy na to? Je to cestou

Jone, zkus napsat Dave-ovi
ve velké šťastné koloně zmizíte v orlíku :megalol: bacha na pseudo podnikatele
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

Nechci duridit, ale vypadá to s počasím dost bledě :crazy:
V sobotu bude většinou zataženo, přeháňky nebo déšť. Místy bouřky. Noční teploty 13 až 9°C. Denní teploty 16 až 20°C, na východě kolem 22°C. Západní až jihozápadní vítr 3-7 m/s. :ermm:
A jelikož musíme dědovi oznámit rozhodnutí už zítra, aby si naplánoval víkend.. tak si nás s největší pravděpodobností můžete škrtnout :cry2:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

-no marně přemýšlím nad jiným alternativním plánem, ale napadá mě snad jen - sehnat si jiný provizorní odvoz? :blink: Snad to nebude tak hrozné s počasím, zatím víkendy vycházely
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

No.. chtěla jsem zkusit Anurina, ale ten nejede. A pak taky, když by opravdu pršelo, co s pinďou.. byla by spruzelá, že musí sedět v kočárku a do každý hospody s ní taky nemůžeš. Holt příští výlet musí být někam jako je Pražská ZOO, tam jsou na děti zařízený a když se udělá hnusně, tak se zbalíš a je to.
A ještě jí roste zub :no:
dave

Příspěvek od dave »

Braenn píše:Ještě můžete, řidiči, dojed do Příbrami a od tam už v jedné velké šťastné koloně zmizíme směr Orlík.. co vy na to? Je to cestou
Jone, zkus napsat Dave-ovi
Já to to teda na šťastnou kolonu moc nevidim... bych musel někde odbočit, zpomalit nedej bože zastavit a co já vim jestli by se mi to zas rozjelo :)
Jone... sice se to tváří jako auto pro pět, ale už takhle si myslim že ty dva vzadu budou nelidsky trpět... mě je to fuk, jestli se s Alexem a Sciorpem domluvíš, tak tě vemu.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Nifredil píše:No.. chtěla jsem zkusit Anurina, ale ten nejede. A pak taky, když by opravdu pršelo, co s pinďou.. byla by spruzelá, že musí sedět v kočárku a do každý hospody s ní taky nemůžeš. Holt příští výlet musí být někam jako je Pražská ZOO, tam jsou na děti zařízený a když se udělá hnusně, tak se zbalíš a je to.
A ještě jí roste zub :no:
V zoo už jsme byli skorohromadně před vánočním srazem, ale můžem někdy zkusit botanickou :)
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Kšá, bude pěkně! A když nebude, tak někam zalezem a budem se tulit :smile:
Eternal chaos comes with chocolate rain, you guys. CHOCOLATE RAIN!
Nifredil

Příspěvek od Nifredil »

kokosak píše:Kšá, bude pěkně! A když nebude, tak někam zalezem a budem se tulit :smile:
Jenže ty můžeš zalézt do kdejaké pochybné putiky :bleh:

Botanickou beru všema deseti! :yes:
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Hele, hlavní dezorganizátorko, máš vymyšlene program když bude fakt HNUSNĚ? Tulení bo hospoda je fajn, ale nemusíme kvuli tomu jezdit až buhvikam.
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

No, pro hlaní organizátorku to tak nějak daleko není. Nicméně, oficiální vyjádření:

Sraz ve vesnici Orlík mezi 10:00-10:30. V případě nejasností mám číslo 722 034 085.

Pokud v osum nebo kdy budete vyrážet bude pršet víc než je normální míra, nic to neznamená, protože jak vidíte na posledních týdnech, půl dne krásně, půl dne prší.

Alternativní plán v případě deště zahrnuje prohlídku Orlíku, pro otrlé plavání v dešti a jinak asi sezení v hospodě s výhledem na déšt a zahrady :blink:
Jon
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jon »

Já nakonec odpadám, jedu do Tanwaldu za kmotrem :ermm:
Kraki Skengdrang
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

Bylo do mě hučeno, že zítra mají být kroupy.. takže, výlet za jakéhokoli počasí, nebo když bude ráno nesnesitelně chlejstat, tak to přesuneme na.. neděli nebo někdy?
Luelle

Příspěvek od Luelle »

já pracuju jen v úterý příští týden, takže je mi to jedno..a jestli to dáte na to úterý...budu fakt naštvaná :diablo:
16? Tak to je v pohodě
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

no, něco bych k tomu řekla, ale zobecním to na "neboj že bychom dávali výlet na všední den" :biggrin:
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Braenn píše:no, něco bych k tomu řekla, ale zobecním to na "neboj že bychom dávali výlet na všední den" :biggrin:
hele to není můj výběr..já bych chtěla makat celej tejden ale staropramen dělá rekonstrukci těch částí kde se dělaj prohlídky
16? Tak to je v pohodě
kokosak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kokosak »

Jedem zejtra. Másla zustavaj doma. Spoň budeme mít dobrodrůžo ;)
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Taky bych byla pro jet zítra

hlavně se rozhodněte rychle a obvolávejte, ať předejdem zmatkům

můžem taky odsunout dobu setkání a rozhodnout se ráno
16? Tak to je v pohodě
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

co rozhodovat? je to jasný, v 10:00-10:30 na Orlíku, když budou nebudou a nebo i budou padat trakaře.
Luelle

Příspěvek od Luelle »

Braenn píše:co rozhodovat? je to jasný, v 10:00-10:30 na Orlíku, když budou nebudou a nebo i budou padat trakaře.
to jsem chtěla slyšet :shades:
16? Tak to je v pohodě
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Takze ja bohumzel nedorazim, neco mi do toho vlezlo :bye: :cray:
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Odpovědět