Co vás ve hře dostalo

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Na obyčejného banditu s kopím a *odkašle si*koženou zbrojí bandity u skalní brány, celkem dost slušný výkon.

Obrázek

Sama postava celkem koukala, když celá konfrontace trvala déle než kolo :crazy:
Akruo

Příspěvek od Akruo »

[quote="Skurkaa"][/quote]
Zvykej si, tomu se říká "dorovnání" (pokud nešlo o DM zásah nebo bug nebo ještě něco co neznám)… a tuším, že George by mohl povídat něco o vrrkovi, který měl 5 útoků atd. atd. :-D ...úžasné systémy, které ti výpravu udělají zábavnější :biggrin: :clover: ..a nebezpečnější!
"Nesouhlasím. To je individuální názor. Mnozí ho s tebou možná sdílí, ale věř, že mnozí ne." - Pavel Urban ©
Rangarog Dragobir - zakladatel Západoříšské obchodní společnosti, kupec, kovář a kovkop ...padl a byl Durminem přijat do Věčných síní
Brambor
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Akruo píše:
Skurkaa píše:
Zvykej si, tomu se říká "dorovnání" (pokud nešlo o DM zásah nebo bug nebo ještě něco co neznám)… a tuším, že George by mohl povídat něco o vrrkovi, který měl 5 útoků atd. atd. :-D ...úžasné systémy, které ti výpravu udělají zábavnější :biggrin: :clover: ..a nebezpečnější!
Nespletl jsi se? Nemělo by se to jmenovat "odrovnání"(postavy)?
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Skurkaa píše:
Akruo píše:
Skurkaa píše:
Nespletl jsi se? Nemělo by se to jmenovat "odrovnání"(postavy)?
Ale no tak - přežil jsi? Přežil! :)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Kniha "Jak zlepšit svou hru"… nevím čím to je, ale já se u ní vždycky tak zasměju :biggrin:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Aefar

Příspěvek od Aefar »

S dorovnáváním mám taky svoje zkušenosti.

A tak mě jednou dostalo, když jsem volil, zda ulovit medvěda hnědého, nebo černého. Rozhodl jsem se pro černého, protože pracky jsou chutné všechny stejně.

A ejhle, kromě toho, že byl dvě kola nezranitělný (klasický dorovnávací bug), tak Catigerna pěkně potrhal, protože, kdo by to do černého dobráka řek, připomínal silou spíše grizzlyho. :smile:

* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
dzuvak
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od dzuvak »

..jak se jistý "nedonošený mág" snažil cosi naučit mága jaksi "divokého" :no:

Jak si bude potenciální "učitel" se svým žákem rozumět, bylo jasné ještě než nějaká výuka vlastně začla.

To, když zaklínač vážně, "Chci vědět, co vás tam napadlo!"
a překvapený bublifuk začal nadšeně sypat z rukávu, co se mu po cestě honilo hlavou. :megalol:
Irenej z Arkádie
Mevaron

Příspěvek od Mevaron »

A: Premeslel sem ze si nejake necham rikat. Premeslel sem trebas Zlata pest *zasmeje se* toz zlata som nakutal dost.

B: Tož, tej bych potem mohol bét Zlaté govno ,bo som nakutal zlata hako sraček.
Boendal Biderbo, spoluzakladatel a pokladník Západoříšské obchodní společnosti, hrdý sekernik a mapokreslič Hag Hargol jmenován samotným Vojvodou.
Albus Tuřínobijec. Cože? Tuřín? Tuřín! TO JE MŮJ TUŘÍN!
:bye: :bye:
And now...i'm one with the force.
Woxa
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Woxa »

To tak postavame u ohne, kdyz tu nahle se ozval tajemny hlas z druhe strany :)

Automat 02, odposlech: Mam problem, jak jsem se sem dostal? Kde je DM co me vyvolalo?
Aktivní: Febrilia Jr'eile, pořezaná kráska
Srdcovka: Caled Nailo, elfský bard a strážný z Amfiberai
Občasní: Grik, Lainathiel Nesseldë, Siriand Tir'ein, Jednoručka Cyrus, Neotesanec Lutz
Bonus: Knihovna v Amfiberai
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Woxa píše:To tak postavame u ohne, kdyz tu nahle se ozval tajemny hlas z druhe strany :)

Automat 02, odposlech: Mam problem, jak jsem se sem dostal? Kde je DM co me vyvolalo?
No jo, měl bych si dodělat výcvik u jisté politické strany... Zatím si ty odposlechy dělají co chtějí :biggrin:
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Lassair

Příspěvek od Lassair »

dzuvak píše:..jak se jistý "nedonošený mág" snažil cosi naučit mága jaksi "divokého" :no:

Jak si bude potenciální "učitel" se svým žákem rozumět, bylo jasné ještě než nějaká výuka vlastně začla.

To, když zaklínač vážně, "Chci vědět, co vás tam napadlo!"
a překvapený bublifuk začal nadšeně sypat z rukávu, co se mu po cestě honilo hlavou. :megalol:
Njn.… :megalol:
Puti
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Puti »

Výprava, při které šlo o krk, a vlastně která nemusela ani bejt, stačilo jen přesvědčit toho malýho zmetka, že to ono, co sme mu předložili a ukázali, je skutečně ono a ne to, co on myslí, že ono není. Ve finále po celonočnim putování, bojování a lítání jak blb, a zjištění kruté pravdy, jsem pak ráno, když se ten zmetek rozplynul jak prd ve vánici, měl chuť zabít něco jeho velikosti :biggrin:
Robert Stratham - šťastně ženat se Zlatuškou a otec malé Katie a Toma Strathamových

Pleš +5 k přesvědčování
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

Puti píše:Výprava, při které šlo o krk, a vlastně která nemusela ani bejt, stačilo jen přesvědčit toho malýho zmetka, že to ono, co sme mu předložili a ukázali, je skutečně ono a ne to, co on myslí, že ono není. Ve finále po celonočnim putování, bojování a lítání jak blb, a zjištění kruté pravdy, jsem pak ráno, když se ten zmetek rozplynul jak prd ve vánici, měl chuť zabít něco jeho velikosti :biggrin:
:biggrin:
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

:megalol: Byl jsem doopravdy rád že když už jsem teda toho ducha sám na blízko ustřílel na téměř mrtev tak mi teda robert pomohl ;) (a toho mlaýho zmetka až potkáme!!)
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Niko
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Niko »

Lítý jezevci
sircervic
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sircervic »

Todle mě dneska docela dostalo, několik let hraní .. ale nikdy se mi nestalo abych neviděl postavu která nemá invis nebo hide :biggrin:

edit:Postava v kroužku nemá ani invis ani hide.. a ještě má na sobě červenej kabát.. a z tohodle pohledu nebyla vubec vidět...

http://2i.cz/9a526b4192
zuzuPD
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od zuzuPD »

Nový trpasličí způsob vyčištění dungu... Nejedna potvora bude překvapena utřeným prachem, lesknoucí se podlahou a krásně srovnaným pelechem.
Hyperaktivní hlavně MUNI.
Skurkaa

Příspěvek od Skurkaa »

Dostal mě útok na hlavní sál. Řekněme že jsem nečekal, že to bude tak epický *pokýve* člověk by se měl víc hlídat, ale když se mu to kouše je to hrůza.

A taky cesta do Tiru. Sednu na loď, uejdu člověku těsně před nosem, za hodinu se objeví na té samé lodi :megalol:
A nakonec ještě dorazím do přístavu zas sám
hemendo

Příspěvek od hemendo »

Dnes mě ve hře opravdu "dostal" jeden téměř mrtvý duch. :biggrin: Zmoh sem se sotva na: korva mať
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

sircervic píše:Todle mě dneska docela dostalo, několik let hraní .. ale nikdy se mi nestalo abych neviděl postavu která nemá invis nebo hide :biggrin:

edit:Postava v kroužku nemá ani invis ani hide.. a ještě má na sobě červenej kabát.. a z tohodle pohledu nebyla vubec vidět...

http://2i.cz/9a526b4192
Tož … Pipi, ne? :megalol:
Odpovědět