kokosak píše:Tak omluva všem třem a půl potencionálního pasažéra, ale po dnešním zjištění důležité metriky "jak kokosák jezdí ospalý" ruším jízdu autem. Nevezmu si vás na svědomí.
.
.
.
.
Jak se tam dá dostat jináč nežli autem... bo mě někdo vemete?
Spánek je svina jednou sem usnul na motorce hm...tak se budu muset dopravit jinak
jak to teda máme ze sudama s pivem a přítomností nejbližší hospody? A ti co povezou pivo, kolik budete chtít kaček? To samý onehearth, budeš chtítí něco za tu chatku, nebo spíš kolik:)
A dá se tam někde nakoupit jídlo v blízkém okolí?
no to jsem právě tento jako chtěl zistit kdo veze sud atd, reakce veškerá žádná každopádně já si sud do báglu asi nevem když pojedu jak to tak vypadá nějakou hromadnou dopravou
Nojo, pojede někdo z Prahy vůbec autem? :)
Ta hospoda by tam měla fungovat, ale nějakej sud by se hodil určitě. Může někdo zařídit levně i s pípou a chlazení? Případně jestli ho tam může někdo i dopravit
Jinak nezapomeňte na houby na draky
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Vzhledem k tomu, že to mám asi nejblíž, tak bych se mohl v místní knajpě zeptat na ten soudek. Mají tady Krakonoše, Budvara a Staropramen. Tak mám se optat? Snad by byla i pípa.
Paklic píše:Vzhledem k tomu, že to mám asi nejblíž, tak bych se mohl v místní knajpě zeptat na ten soudek. Mají tady Krakonoše, Budvara a Staropramen. Tak mám se optat? Snad by byla i pípa.
já bych hlasoval pro Staráče
ale jeden sud stačí sotva na jeden večer, chtělo by to nějakou kolektivnější dohodu s vlastníky pojízdných vehiklů schopných sudopřepravy
"Kdyby brány vnímání byly průzračné, každá věc by se člověku jevila taková, jaká je, neskonalá."
(William Blake)
Paklic píše:Vzhledem k tomu, že to mám asi nejblíž, tak bych se mohl v místní knajpě zeptat na ten soudek. Mají tady Krakonoše, Budvara a Staropramen. Tak mám se optat? Snad by byla i pípa.
já bych hlasoval pro Staráče
ale jeden sud stačí sotva na jeden večer, chtělo by to nějakou kolektivnější dohodu s vlastníky pojízdných vehiklů schopných sudopřepravy
Jenom ne Krakonoš! Každopádně hlasuji pro Stará Promiň.
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)