Rozsah ztráty paměti

Různé rady a řešené problémy a návrhy

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

Praetor píše:...ale jako clen naboroveho tymu hracu by ses asi neosvedcil :bleh:
no, já bych naopak na takovejdle nábor slyšel a kdyby mi na to dal náborář záruku, pelášil bych tam až by se za mnou prášilo :bigwink:
ale protože na takový věci nikdo záruku nedává, musím se snažit sám, aby tomu tak bylo :evillaugh:
jestli se mi to daří nebo ne, ukáže čas :shades:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

eště sem chtěl napsat něco k tomu disliku

dislike je dost ošidná věc, málokterej hráč to v klidu ustojí, když to uvidí v logu - většinou začne jeho postava reagovat (tady kupodivu pud sebezáchovy funguje skvěle) - pokud je nějakým způsobem prskavej,. začne se najednou boostit, pokud byl v pyžamu, má najednou spoustu důvodů nahodit zbroj...nemyslim to teď nijak zle, kdoví, jak bych reagoval já...
zapínání disliku je při 20+ hráčů na servru dost zdlouhavá věc, zvlášť pro nás, co blbě vidíme - než ho najdeš v listu, může bejt příležitost prosraná
chápu, že útočnej mág má v tom případě problém - některý útočný kouzla nejdou seslat, než na nepřítele a tím pádem vlastne útočník přehodí svůj problém na oběť, což v pořádku není
na druhou stranu, ze svý zlodějský praxe znám i opačnou nechutnost - po zapnutí disliku kouzelník automaticky máčne TS + IGMS...

takže prosím tady opatrně, spíš bych se přimlouval za nějakou "konvenci přiměřenosti a slušnosti" než za nějaký tvrdě vymahatelný pravidlo
Naposledy upravil(a) photter dne 25. 9. 2006 19.07, celkem upraveno 1 x.

Jezura

Příspěvek od Jezura »

photter píše:takže prosím tady opatrně, spíš bych se přimlouval ze nějakou "konvenci přiměřenosti a slušnosti" než za nějaký tvrdě vymahatelný pravidlo
Pravidlo to už je, konkrétně 4.8. A nejsem si jistý, jestli jsi ho dodržel v našem posledním CvC. To mi sice nevadí, protože by to na situaci vůbec nic nezměnilo, ale dodržovat ho, phottere, musíš. Jedíná rada je zapínat ho těsně před útokem, čímž odbouráš většinu jeho negativních efektů.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

jo, souhlas, pravidla sou vod respektování...
mám s tim trochu problém, tohle hodně prožívám a taková OOC akce mi v tu chvíli málokdy přijde vůbec na mysl...taky mám dojem, že sem to nezap, budu se snažit to dodržovat :bigwink:

kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

photter píše:jo, souhlas, pravidla sou vod respektování...
mám s tim trochu problém, tohle hodně prožívám a taková OOC akce mi v tu chvíli málokdy přijde vůbec na mysl...taky mám dojem, že sem to nezap, budu se snažit to dodržovat :bigwink:
hlavně u spontánních útoků je těžký to honem rychle najít
když sem si to dopředu dlouho připravoval, tak sem na to nezapomněl ale, to se pak dá... :)
jeden z hlavních důvodů toho pravidla sou povolání se sneakem/death attackem - on když má člověk 5 útoků za kolo, tak je rozdíl, jestli ubírá po 5ti nebo po 40ti... :smile:
drake127

Příspěvek od drake127 »

Heh, jednou si tak hraju Solitaire na druhé straně a v tom postavu napadlo, že by ji mohla trochu prozkoumat. Po návratu si sice nic nebude pamatovat, jenže její věci asi ano, takže ji napadlo, že by zdokumentovala druhou stranu pomocí knižního démonka. Otázka na labira - je vhodné, aby to tak fungovalo?
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
Taury
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Taury »

drake127 píše:Heh, jednou si tak hraju Solitaire na druhé straně a v tom postavu napadlo, že by ji mohla trochu prozkoumat. Po návratu si sice nic nebude pamatovat, jenže její věci asi ano, takže ji napadlo, že by zdokumentovala druhou stranu pomocí knižního démonka. Otázka na labira - je vhodné, aby to tak fungovalo?
To jsi měl podle mne poslat PM
Aini Wende - Až po špičky oušek zamilovaná elfka.
Burkarie dcera Zlitiruka - Ulomený obr?
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Taury píše:To jsi měl podle mne poslat PM
Proč? Mě by to taky zajímalo...
Podle mě je to v pohodě a v rámci světa i legální. Sám jsem o tom přemýšlel už dřív, že by některá Postava (třeba Nekromanta) mohla spáchat sebevraždu a prozkoumat Druhou stranu.
Ale stejně..pro jistotu by to mohlo DM/WB potvrdit, nebo vyvrátit, aby pak nedocházelo k nedorozuměním?
P.S.
Můj názor je, že je to OK a už se (IC) těším na knížku, něco jako "Moje zážitky z Druhé strany" :megalol: :megalol: :megalol:
Obrázek
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

OK to není a pokud zapnout knižního démonka na Druhé straně jde tak je to chyba a bude co nejdříve opravena.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
drake127

Příspěvek od drake127 »

labir píše:OK to není a pokud zapnout knižního démonka na Druhé straně jde tak je to chyba a bude co nejdříve opravena.
V tom případě zapnout démonka jde (dokonce se mi podařilo omylem zdokumentovat rozhovor těch karbaníků) a zkontroluj si raději i poštovního. Škoda, že jsem tu knížku na první straně pak už nenašel (a ani nevěděl, že ji mám hledat) :bigwink:.
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:OK to není a pokud zapnout knižního démonka na Druhé straně jde tak je to chyba a bude co nejdříve opravena.
Někde, někdy kdysi dávno, pokud se nepletu, bylo řečeno, že je možné poslat snad i vzkaz z druhé strany... To by taky nemělo bejt OK... prostě žádnej přenos informací. Démonky vypnout no :))
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

kolja píše:Někde, někdy kdysi dávno, pokud se nepletu, bylo řečeno, že je možné poslat snad i vzkaz z druhé strany... To by taky nemělo bejt OK... prostě žádnej přenos informací. Démonky vypnout no :))
*vzpomíná* Máte pamatováka...a taky tam bylo psáno, že obráceně to prý jde.
Takže vzkazy z Tirianu, typu: "Chcípni **** (dosaďte jméno vaší tchýně/zetě :clover: :biggrin: ) a už se nevracej!" možné jsou. :megalol:
Obrázek
Odpovědět