Jenže si ho odnáší jen hráči ;)The_Balrog píše:aspon Jajo vidis, jak silny zazitek ze setkani s timhle svinakem si lidi odnasi ; )
Proč postava umírá ?
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Eh, moje postava ho potkala 2x a jednou to taky rozchodila. Už jsem o tom v jiném topicu kdysi psal
, ale přiznám, byla to náhoda.
Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no

Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
takže nejsem sám, kdo ho potkal? :DKaTo píše:Eh, moje postava ho potkala 2x a jednou to taky rozchodila. Už jsem o tom v jiném topicu kdysi psal, ale přiznám, byla to náhoda.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
- Nalk
- Kontaktovat uživatele:
Nemáš se flákat moc blízko hluboké vodyKaTo píše:Jinak Jájo, mě takhle (tu samou postavu) bez šance na obranu (útočil z hidu/invidiblu) killnul na břehu moře "sumec křížený s olihní o velikosti dospělého samce plejtváka myšoka". Hehe, jsem OOC nevěřícně koukal, co všechno na EQ nežije. Taková ta EQ klasika = paralýza a umlácení za dvě kola. Ty expy zamrzí, ale...prostě je to drsný svět, no

"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
- Eustass Kid (One Piece)
Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
-
- Kontaktovat uživatele:
O té chapadlové potvůrce roztomilé kdysi před asi 8 postavami vyprávěl jeden opilý námořník u Svačinky. Nikdo mu tenkrát nevěřil... A jedno jisté DM dostalo objevení téhle potvůrky natolik že utrpělo šok ačkoliv vědělo že v té lokaci je malá pravděpodobnost jejího spawnu. 

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
to si pamatuju ale taky jsem mu nevěřillabir píše:O té chapadlové potvůrce roztomilé kdysi před asi 8 postavami vyprávěl jeden opilý námořník u Svačinky. Nikdo mu tenkrát nevěřil... A jedno jisté DM dostalo objevení téhle potvůrky natolik že utrpělo šok ačkoliv vědělo že v té lokaci je malá pravděpodobnost jejího spawnu.
PODPIS
Aha, je tu otrava Jája a jeho další stížnost na to, že jeho postavička umřela.
… *Dlouhé zlobné psaní* …
EDIT: Smazal jsem to.. Nechci aby to vypadalo, že si pořád stěžuju. Už mně naštvání přešlo.. :o)))
Taky jsem přemýšlel a zas tak si stěžovat na práci DM nemůžu.. Psal jsem tam o odměně a trestu a sám málo DM chválím za hezké chvíle a ostře kritizuju chyby, holt se všichni učíme.

… *Dlouhé zlobné psaní* …
EDIT: Smazal jsem to.. Nechci aby to vypadalo, že si pořád stěžuju. Už mně naštvání přešlo.. :o)))
Taky jsem přemýšlel a zas tak si stěžovat na práci DM nemůžu.. Psal jsem tam o odměně a trestu a sám málo DM chválím za hezké chvíle a ostře kritizuju chyby, holt se všichni učíme.

Naposledy upravil(a) Jája CZE dne 16. 12. 2007 22.02, celkem upraveno 1 x.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
No, musím přiznat, že to bylo malinko přehnané a především tam nebyla žádná chyba hráče, jak umřel. Co měl vlastně v té chvilce dělat? To už se rovnou mohlu udělat jen to, že mu seberete expy a šmitec. Teda nechci si do nikoho rejpat, ale abych se přiznal, tak poslední dobou, když někdy zaregistruju, že je loglej DM/DS mám obavy někam vůbec vytáhnout z toho "bezpečného města" paty, ale to je zas můj názor.
Marvin Dall
Edit: Tady jsem to taky promazal.. 

Naposledy upravil(a) Jája CZE dne 16. 12. 2007 22.03, celkem upraveno 1 x.
-------------------------------------------------------------
-
- Kontaktovat uživatele:
Dotyčnému, jenž se zde ozval, bylo odepsáno do PM.
Vše ostatní zde jsou jen dohady. Jednalo se o zcela podloženou akci. A měla i svůj důvod. Vaše družina se připletla do Q pro uplně jiné postavy.
Vše ostatní zde jsou jen dohady. Jednalo se o zcela podloženou akci. A měla i svůj důvod. Vaše družina se připletla do Q pro uplně jiné postavy.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
*radostně mu vystřelí ruka* Už to mám, přišel jsem na řešení, co kdyby se síla spawnu odvíjela podle vzorce (součet_úrovní_spawnu < úroveň_nejslabšího_pc_na_serveru)? Něco takového vás nenapadlo co? *zazáří mu oči a zase se spokojeně posadí*
Třeba by mohli pocestné přepadávat banditi bez nohy a senilní čarodějové? *potichu rozvíjí svoji myšlenku*
Třeba by mohli pocestné přepadávat banditi bez nohy a senilní čarodějové? *potichu rozvíjí svoji myšlenku*
Als sie mich holten, gab es keinen mehr, der protestieren konnte.