btw. Nebojsa je pořád aktuální..včera jsem s ním mluvil

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Kokosáku, kokosáku, prosímtě, tvoje argumentace mi tu připomíná jistou "společenskou vrstvu", která káže vodu a pije víno. Trochu tolerance. Potvory sem moc netahej, tolik expu z nich zase není, oproti tomu, že někdo má NWN spuštěné od rána dovečera. Jistě pokud k tomu někdo od rána do večera kolečkuje skřety, tak tu PROPAST od hráčů co hrají pár hodin denně jen rozevře víc. (tolik k potencionálůnímu PvP) a teď zpátky k tématu:kokosak píše:Nechápu nutnost "zmenšit rozdíly". Respektive chápu a je mi z toho smutno.
tohle je ultra perla!George píše:No jo! co udělat že po odpojení bude postava ještě určitej čas získávat, ikdyž minimální, ale přece expy a aby nebylo takový jako že si založím postavu a za půl roku nehrání bych měl nějakej lvl, tak by se ty xp spomalovali pořát, uvedu příklad.… hraju 5 hodin, dostanu za ně 4500xp, odpojím se (offline 10 hodin), dostanu za tu dobu 1000xp, s tím že první hodinu dostanu 20% těch celkových 1000xp.…
Snad je to dost srozumitelný :D
Amen..KaTo píše:…
Tohle jsem asi špatně pochopila, jinak nějak nevidím kde bereš pro tohle tvrzení podkladyNalk píše:...Mě osobně se spíš nezdá, ta rychlost kvůli výslednému IC efektu, kdy někdo s velkým množstvím času, kdyby chtěl tak za měsíc je lepší než nejlepší bijci i z řad NPC myšleno osobnosti jako: arcimág, arcidruid, jistý hraničář kterého přezdívám hlavou hraničářů atd. atd.
jak Gran řekl.. peníze a zkušenost postavy jsou rozdílné věci.. ty nejsi schopen se objektivně vnést do diskuze, protože sis neustálým hraním (mnohdy pochybným hraním - někde tu byl topic o tom jaký jsi nebo byl creeper) získal vysoký level a příjde ti, že ti ho ostatní teď chtějí vzít..kokosak píše:…
srovnáváš hrušky a … ehm, zelí?kokosak píše:Stejné je to v reálu. Někdo se snaží, riskuje, investuje do vzdělání... a pak přijde někdo a řekne: hele, jak to, že má tolik a tolik měsíčně, když já mám jen tolik? Jakto, že má takovej majetek? To neni fer, pote mu znárodnit.
samozřejmě existují i tací, ale jinak je to spíše o přístupu. někdo se smíří s opakovanými úmrtími postavy ve hře, jiný ne. tento argument bych nepovažoval za zcela relevantní.Braenn píše:Neberte to ve zlém, ale když si tak matně vybavím postavy těch, co tu volají po změně, jako nejjistější cestu k získání vysokého levelu doporučuji místo vymýšlení alternativ nezakládat co čtvrt roku novou.