Teplotní extrémy

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

psin

Příspěvek od psin »

Akira píše:
psin píše:Ptal jsem se na to Labira v testu - v truhlách na začátku je oblečení, jehož teplotní izolace by měla stačit pro pobyt v teplotně neextrémních lokacích. Vyloženě zimní (drahé) oblečení tam ale není.
a to je v zimě docela problém...ona taková postava nemuže ani vyrazit sbírat plody (smrsklý sušený jahody a hrušky), aby si vydělala na to oblečení
Nepochybně je to komplikace, kterou ta postava/hráč musí řešit. Mám na mysli řešit jinak než sběrem jahod nebo jiným do teď známým a "jednoduchým" způsobem.
Naposledy upravil(a) psin dne 3. 7. 2008 8.43, celkem upraveno 1 x.
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Akira píše:
psin píše:Ptal jsem se na to Labira v testu - v truhlách na začátku je oblečení, jehož teplotní izolace by měla stačit pro pobyt v teplotně neextrémních lokacích. Vyloženě zimní (drahé) oblečení tam ale není.
a to je v zimě docela problém...ona taková postava nemuže ani vyrazit sbírat plody (smrsklý sušený jahody a hrušky), aby si vydělala na to oblečení
Řekl bych, že teplotně neextrémní lokace by měly zahrnovat v království od lesíku na jih všechno (cestu do amfi, amfi, fagad atp, ne? Takže v těch teplých šatech zadarmo se tam snad dá žít...

(Bohužel tedy jsem ještě neměl možnost vyzkoušet, jak moc velká zima v Tirianu je... )

(A nezapomeňte na to, že pořád nefunguje ta teplotní setrvačnost, která tu zimu "zmírní"!)
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
Alfray
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alfray »

The_Balrog píše:… teplotní setrvačnost, která tu zimu "zmírní"!)
Tak to už ten kožich co sem pořídil bude uplně nepoužitelnej ve městě a okolí (bavím se o Mithu), protože i tak když v něm přes den jdu je mi v něm trochu teplo... :smile:
acc.:skarbi
postavy: Luthor Waldenn
Nalk
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Nalk »

Alfray píše:
The_Balrog píše:… teplotní setrvačnost, která tu zimu "zmírní"!)
Tak to už ten kožich co sem pořídil bude uplně nepoužitelnej ve městě a okolí (bavím se o Mithu), protože i tak když v něm přes den jdu je mi v něm trochu teplo... :smile:
Dokud ti je trochu teplo/zima tak je to OK.

BTW: zkoušel jste už někdo umrznout? já jo a řeknu vám, jde to dost ztěžka :megalol:
"Compared to the "righteous" greed of the rulers, the villains of the world seem much more honorable. When scum rules the world, only more scum is born... You don't even understand that?"
- Eustass Kid (One Piece)

Van, kněz Hrebogův, vyznavač Vyšší cesty
acc.: Nalkanar
Kapik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Kapik »

The_Balrog píše:
Bohužel tedy jsem ještě neměl možnost vyzkoušet, jak moc velká zima v Tirianu je...
Odpoledne za slunecneho pocasi ve Slunovratenu 20-22 stupnu :biggrin:
Střízlivý nás nedostanou.
A vožralí se nedáme!

Elen - Mladá elfí lučištnice, vítězka turnaje tirínského r.1119 p.v.d.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Kapik píše:
The_Balrog píše:
Bohužel tedy jsem ještě neměl možnost vyzkoušet, jak moc velká zima v Tirianu je...
Odpoledne za slunecneho pocasi ve Slunovratenu 20-22 stupnu :biggrin:
Přečti si něco o Desce a pochopíš. Tohle je správně.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Odpovědět