Taky diky za hezky usporadnou akci, a hlavne dekuji Artovi, Piti a Labirovi za pomoc a vstricne jednani ohledne jednoho nesmyslu.

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
sciorp píše:díky za výpravu hlavně brachum, sice to chvíli chtělo řvát ale pak Kameň a sekera fungovaly tak jak měly
Taky díky všem zúčastněným. Hlavně brachům, Poutníkovi (s nímž má moje postava zajímavé neshody), Dinovi (za dramatizaci finální scény), přítomnému mágovi (za "mágování") a DM (za to, že jsem po dlouhé době hrál quest, který nebyl o vypotřebvání všech lektvarů léčení a odnášení mrtvých a přitom byl dramatický a hlavně v celém kontextu zajímavý).Paklic píše:Též díkes, bylo to cajk!
to teda.. nikdy bych nečekala, že se tak výborně pobavím... a skončím s chutí kdykoli si to zopakovat:)) Zábava, která nepotřebuje DM ani ničí pozornost, jen hráče - dokonalé. Sice mám dojem, že to původně měla být taková jemnější hra, ale - trochu obalit pálky, přidat do dresů vycpávky, doladit pravidla a další kolo "mlať soupeře pálkou ať dá pracky od míče" může začítCroden píše:Díky všem zůčastněným dnešního turnaje v Míčované =P
Super, jsem rád že se to líbí. V plánu je ještě něco jako házená a pak pokrové vrchcáby ala Zaklínač. A možná dojde i na karty...Braenn píše:to teda.. nikdy bych nečekala, že se tak výborně pobavím... a skončím s chutí kdykoli si to zopakovat:)) Zábava, která nepotřebuje DM ani ničí pozornost, jen hráče - dokonalé. Sice mám dojem, že to původně měla být taková jemnější hra, ale - trochu obalit pálky, přidat do dresů vycpávky, doladit pravidla a další kolo "mlať soupeře pálkou ať dá pracky od míče" může začítCroden píše:Díky všem zůčastněným dnešního turnaje v Míčované =P![]()
![]()
ta hra by si skoro zasloužila vlastní topic:) Takže díky Labirovi, že něco tak neuvěřitelného vymyslel, a Bretovi za uspořádání utkání
No, ale slyšel jsem něco o setnutí hlavy, možná by ta myšlenka šla ještě rozvést v posledním přání.Street_cz píše:škoda že žádná z vlivných postav nebyla u toho jak Safira vymyslela kopanoua eště větší škoda je že to nedotáhne do konce …