He he, no co na to říct. Alfray umí pěkně soptit. Je radost mu pomáhat.Alfray píše:EDIT: Jo a taky Dinovi, že Alfa v poslední době umí taky někdo vytočit víc, než všichni skřeti a hledači dohromady :D

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
hehé to bude ale ……. chaos????? už se moc těšímkokosak píše:No, jestli šašek vydrží v nasazeném tempu, tak to nebude candrbál, ale naprostý chaos
HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Ixtremist píše:HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.
Jo, a pak bych odpoledne v práci umřel.Vugi píše:Když jsem měl čas, tak jsem nespal vůbec (pod 4h denně)
a vysel jsem na EQ furt
Mít alespoň klasickou školu o plné třídě lidí..to tam člověk nějak dospí a je ok..ale v třídě o 6 lidech to jde blbě XDPavel Urban píše:Ixtremist píše:HH, vy jse houby pařmeni, v dobe alhambrie jsem nechodil spávat před 4 tou hodinnou ranníAefar píše:Musím říct, že jediné, co mě drželo ve hře, bylo vědomí, že ještě přece musíme nařezat ty prkna. No, ale nelitoval jsem toho, že jsem šel spát až v jednu.Jo, a pak bych odpoledne v práci umřel.Vugi píše:Když jsem měl čas, tak jsem nespal vůbec (pod 4h denně)
a vysel jsem na EQ furt
Ale tak ta jedna hodina ještě jde.
No! Čtyři uklízeli.Alfray píše:Mlátit, to jo .. ale uklízeli jsme tam pak čtyři![]()
Samozřejmě taky dík :)