pokud ano tak děkuji...
Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Vynášení IC informací ti najednou nic neříkáanurin píše:…
taky děkuju a rovnou se chci omluvit za ty výpadky... nejprve ovladače (následná výměna grafárny pomohla) a pak výpadek proudu... už z toho šedivýmdarmian píše:Díky Tristanovi, Hubertovi a Alandovi za dnešní akci.A samozřejmě taky Amirovi a Tulákovi, že pomohli.
![]()
a já se tak těšil na pořádnej masakrAlfray píše:Ještě jedno díky za dění na stavbě:)
edit: A nevděčníci jistě prominou, že mi byly životy ostatních dražší, než nějaký šutřík:))
připojuji se k díkům, v jednu chvíli sem měl sto chutí se hned jak se tam ten mocný pán voběvil, hned po něm vystartovat a zkusit ho usrážet což teda nevím jestli by mi vyšlo, ale pak jsem si to rozmyslel, ale boj sem také chtěl aspoň ze začátku než se ten pán mocný začal představovat a Ramon začal něco Brumlovi šeptat, to Brumlu hnedy rychle opouštěl bojový duch a mezi námi děvčaty, kerej trpaslík by chtěl jít skorem na jistou smrt kvůli nějakýmu špicloviStreet_cz píše:a já se tak těšil na pořádnej masakrAlfray píše:Ještě jedno díky za dění na stavbě:)
edit: A nevděčníci jistě prominou, že mi byly životy ostatních dražší, než nějaký šutřík:))ne, sem rád, že to tak dopadlo.. a díky Brumlovi, ty jeho výlevy mě jednou pošlou do hrobu