Nejlepší to je když dojde palivoEnesek píše:Auťák umytej, vysílačky se nabíjej :D a teď přemejšlím kdy natankovat …Nalk píše:Znojemský konvoj vyjíždí ve dvě z Přímětic… v pátek

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master
Nejlepší to je když dojde palivoEnesek píše:Auťák umytej, vysílačky se nabíjej :D a teď přemejšlím kdy natankovat …Nalk píše:Znojemský konvoj vyjíždí ve dvě z Přímětic… v pátek
A ty jsi … kdo? Nějak nevím kam si tě mám zařadit …Pipi_CZ píše:Doufám, že si pamatuješ časy, kdy jsem ti byl oporou. Já jsem byl vždycky ten nejhodnější. Já vím, že ty to víš. A budu v to věřit. Pevně. Věřit.Enesek píše:Řidič = otrokář?:biggrin: Musím si zabalit bič, alespoň by byla cesta levná
zavislak:D aj tam maji PC s netemBraenn píše:Zpráva z Chlébského: je tu nádherně zeleno, ptáci řvou, alkohol jako by nebyl a vyřvává in the jungel :P těšíme se na vás! A knoflíček má nové historky
Braenn to stihla za odpoledne celé vypít samaLassair píše:Chtěla jsi říct "alkohol už není ne?":D Jinak díky, že se řídíš mou prosbou a hezky píšeš ať vám můžem závidět:)Braenn píše:Zpráva z Chlébského: je tu nádherně zeleno, ptáci řvou, alkohol jako by nebyl a vyřvává in the jungel :P těšíme se na vás! A knoflíček má nové historky