sciorp píše:potvrzuju svou účast a účast modré desky na 100%
a ted se třeba potento,
jinak u Nás v severních čechách jsme už postoupili o level víš a nebušíme děvčata nějakým předpotopním jalovcem *mrkne na Akiru* ale umě spletenýmy osmy pruty z vrby to víte technický pokrok co do Asie ještě nedorazil
//edit: IMHO dofám že můžu počítat s trpasličím doprovodem ikkie ten je jasnej ale magnumik se nevyjádřil jestli nás zase opije již ve vláčku??
U nás na Moravě jsme tedy výš a používáme pomlázku s umně spletenými osmi vrbovými pruty – technický pokrok, co nedorazil kam? Že by čeština nedorazila do Čech?
Uf a já měla strach jestli se naplníme do dvaceti.. ted to vypadá že budem rádi když se vůbec vlezem Ne, je tam dost postelí i chatek a kdyby na chleba nebylo, na letištích se vyspí i tři. Akorát
Jájův gril rošt 30x30 30 hladových krků nenasytí
Jinak pokud bude teplo aspon na venkovní sezení (a já doufám že bude!), pak vzhledem k počtu lidí a třeba k ohni doporučuju vzít nějaký deky nebo karimatky na sezení. Vevnitř v chatce jsou sice nějaký židle, ale když tam se tak dobře.. relaxuje na plácku
a ted se třeba potento,
jinak u Nás v severních čechách jsme už postoupili o level víš a nebušíme děvčata nějakým předpotopním jalovcem *mrkne na Akiru* ale umě spletenýmy osmy pruty z vrby to víte technický pokrok co do Asie ještě nedorazil
//edit: IMHO dofám že můžu počítat s trpasličím doprovodem ikkie ten je jasnej ale magnumik se nevyjádřil jestli nás zase opije již ve vláčku??
U nás na Moravě jsme tedy výš a používáme pomlázku s umně spletenými osmi vrbovými pruty – technický pokrok, co nedorazil kam? Že by čeština nedorazila do Čech?
Krásně trefná a umně sepsaná výtka na účet západu
- Charakter postavy je jako noční obloha, roste, rozpíná se, tmavne a nad ránem prostupuje světlem, nejde ohraničit ani přesně definovat
- Orin Ruthrakkar - muž na stezce poznání
Acc: Smajdalf.cz
a ted se třeba potento,
mylí Anade nesnaš se naučit technyka psát česki stejně se ty to nepodařý
edit: já vim sem prostě pako a navís jsem to psal lehce podnapilý byli jsme s bratrem hrát šipky a nějak se to todle zvrhlo, jo a eště já sem sever a ne nějakej zapráskanej západ
tak bacha
Naposledy upravil(a) sciorp dne 8. 3. 2009 17.58, celkem upraveno 2 x.
Braenn píše:Uf a já měla strach jestli se naplníme do dvaceti.. ted to vypadá že budem rádi když se vůbec vlezem Ne, je tam dost postelí i chatek a kdyby na chleba nebylo, na letištích se vyspí i tři. Akorát
Jájův gril rošt 30x30 30 hladových krků nenasytí
Jinak pokud bude teplo aspon na venkovní sezení (a já doufám že bude!), pak vzhledem k počtu lidí a třeba k ohni doporučuju vzít nějaký deky nebo karimatky na sezení. Vevnitř v chatce jsou sice nějaký židle, ale když tam se tak dobře.. relaxuje na plácku
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Tss, nasytí, neboj... V rukách zkušeného grilovače to udělá divy.. A nakonec, hlášku *nepovedlo se* Tak často nad hlavou nemám. Stejně to na večerní posezení u ohníku zase tak nevidím, v noci bude ještě nejspíš kosa. A vevnitř snad něco na vaření bude.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
...já budu krmit hrocha! Líbí se mi, že je špinavej...
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!