Alternativní obrázky postav

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
cid

Příspěvek od cid »

dráp píše:Tady posílám rovnou video, kde je vyobrazen Tyrael v celé své kráse. Podobnost je z 90%.

http://www.youtube.com/watch?v=750KflE-Yew

Je to ten klaďas, co na konci vyhraje.

ten konec dost hard :biggrin:
pochybuju že čekal že se mu stane něco takového se s ním moc nepáral :megalol:
:mellow: já nic to ostatní
odmítám psát reporty!
Calcathea

Příspěvek od Calcathea »

Jedna věc jsou DM reporty a jedna věc rozum. Kdyby něco takového přišlo mě Solarovu knězi do chrámu vyhodim to zavřeným oknem a nechám to ještě zavřít a zaplatit si rozbité okno.
Přijít něco takového do krčmy buď by tam během chvíle neseděl jediný člověk a nebo by se jej velice rychle zhostili a poslali ho držkou napřed ven.
Nejde o to jestli je cizinec nebo ne. Ale jak by jej lidi viděli a vnímali.

Jen tak mimochodem... Dal jsi své postavě jméno z Diabla ne? každý kdo tu hru hrál a myslim že dost lidí tak by to měl vědět :) Což je už podle mě samotné tak trochu fail. škoda že tu nejdou upravovat zbraně na ty zářící meče :) bych si založil luka skywalkera
Calcath: Bývalý otrok poznamenaný Ostrovem.
Vallador: "Jsem lovec. Luk pasti a tak."

Každý z nás žije ne každý ale skutečně umírá!
Ungo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ungo »

Ona je to věc citu. Z mého pohledu by nejen hostinský, ale i každá stráž měla okamžitě reagovat na byť jen zakuklenou osobu. Copak teprve na někoho kdo má rohy, ocas, pařáty nebo nevím třetí oko. Výskyt takových postav na určitých místech není zneužití nepřítomnosti DM, ale z mého pohledu to silně hraničí z necitlivou hrou.
Ph'nglui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn
I'm an ancient monster. I'm not an octopus
cid

Příspěvek od cid »

Calcathea píše:Jedna věc jsou DM reporty a jedna věc rozum. Kdyby něco takového přišlo mě Solarovu knězi do chrámu vyhodim to zavřeným oknem a nechám to ještě zavřít a zaplatit si rozbité okno.
Přijít něco takového do krčmy buď by tam během chvíle neseděl jediný člověk a nebo by se jej velice rychle zhostili a poslali ho držkou napřed ven.
Nejde o to jestli je cizinec nebo ne. Ale jak by jej lidi viděli a vnímali.

Jen tak mimochodem... Dal jsi své postavě jméno z Diabla ne? každý kdo tu hru hrál a myslim že dost lidí tak by to měl vědět :) Což je už podle mě samotné tak trochu fail. škoda že tu nejdou upravovat zbraně na ty zářící meče :) bych si založil luka skywalkera

při představě že by po desce někdo běhal se světelným mečem by byl ještě větší fail asi
:megalol:
:mellow: já nic to ostatní
odmítám psát reporty!
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

A co kdyby jste si to řešili v nějakém jiném topicu? :crazy:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Lomylith

Příspěvek od Lomylith »

Já myslím, že vůbvec nevíte kdo nebo co je Tyrael zač. Drápe mohl bys jim aspoň trochu říct něco? Nechci ti to tu vynášet.
Za´cho Detyr - Oběšen a upálen(21.Vodomrzen 1133 7:16)Zotročit a ničit!
Evana Ver Letha - Uvařena(25.Brzomráz 1146)
Drathir'Cryso Olath - Uzavřen v železné panně(26. Brzomráz 1152)
Aw´rixel Jednooký- Rozřezán (17. Obrozen 1154)
Victor Shawer - Odsouzen k utrpení (3. Vinobran 1161)
https://www.youtube.com/watch?v=jPU63WAnrSE

Je tažké byť debilom, pretože konkurencia je veliká.
Mini

Příspěvek od Mini »

Lomylith píše:Já myslím, že vůbvec nevíte kdo nebo co je Tyrael zač. Drápe mohl bys jim aspoň trochu říct něco? Nechci ti to tu vynášet.
Neni třeba vědět cokoli víc, ráda si počkám na zjištění IC.

Nevidím na tom napsat názory tady do "alternativních" nic špatného. Kort, když to tu vyvěsí sám hráč postavy a určí tolik procent podobnosti. Narozdíl od "detailních" to tu vnímám, jako kecací část fóra i k jiným obrázkům tady toho bylo napsáno dost.

Já snad právě proto, že jsem Tyraela viděla tak jistě brousit kosu na stoličce u pultu před Kensem, jsem i po přečtení popisku, jeho vzhledu ve svých představách dost zmírnila. Slova asi ne vždy dokáží popsat to co obrázek (co se vzhledu týče). To zjištění mě prostě překvapilo a spojilo se mi to s tou zkušeností z krčmy.

Myslím si, když už člověku nestačí odehrávat výjimečný charakter v obyčejném těle a musí sáhnout po až tak výrazném vzhledu, asi by se měl smířit s tím, že holt to pivečko v hostinci v ŘÍŠI, bude muset oželet.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
dráp

Příspěvek od dráp »

Lomylith píše:Já myslím, že vůbvec nevíte kdo nebo co je Tyrael zač. Drápe mohl bys jim aspoň trochu říct něco? Nechci ti to tu vynášet.
Ne, nemám tu potřebu jim nic vysvětlovat, ať si rozumbradují, myslí že metagamuju, nemám cit pro RP atp. Jen se mi líbí, jak každý rozumbraduje a ví o té postavě velké kulové, stejně tak o vzniku jména.

A ano Calcathe, jmenuji se ve skutečnosti Petr, matka mi jméno dala po apoštolovi, otec po Petru Panovi. Vím, byl to od nich fail.

Jen bys mohl vědět, že jméno Tyrael je běžně používané v mnoha fantasy a že ho nemám z Diabla.

Celé toto vlákno je komické, příště nezobrazím jak Tyrael vypadá a nechám to jen pro DM a na části fora, kam nemáte přístup, abych se ušetřil rozumbradování.
placidity

Příspěvek od placidity »

Spíš dej Tyraelovi do hry reálný obrázek, který odpovídá aktuálnímu vzhledu který zrovna požívá a hned budeš mít o starost méně.

A ostatní postavy ostatně taky.
Pokud by bylo potřeba doplnit ztracené knihy do knihovny, dejte vědět do PM.

Aktivní: Alariel Erna
Bejvávalo: Te'lyn (by Balrog) (by Niam - NSFW) | Ulrika | Ignatz
Ostatní: Ukládání logů a konverze screenshotů | Jak vyrobit portrét | Knihovna v Amfiberai
dráp

Příspěvek od dráp »

placidity píše:Spíš dej Tyraelovi do hry reálný obrázek, který odpovídá aktuálnímu vzhledu který zrovna požívá a hned budeš mít o starost méně.

A ostatní postavy ostatně taky.
Až budu mít čas to udělat, dám tam právě tento, co byl viděn ve videu a popravdě, ať si všichni remcalové trhnou nohou. Začínám z toho být znechucený … a popravdě, máte recht, nemám cit pro RP, metagamuju, porušuju nepřítomnost DM atp...
Anade

Příspěvek od Anade »

Obrázek
Tyrael, 6. 11. 2012
Anade Be'lein – rozporuplná, (pro některé) nevypočitatelná, nedůvěřivá elfka za půl druhé platinky
We do what we must because we can.
O papoušcích…
dráp

Příspěvek od dráp »

Co tímto screenem chceš dosáhnout Anade?
Mourisson1
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Mourisson1 »

Já sázím na to že tím chce anade vyvrátit tvé tvrzení :
dráp píše: A kdyby někdo četl popisky postav, všimne si, že mám popisek popisující toto monstrům již dlouho :excl:
Lothias Cys'variana

"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Mini

Příspěvek od Mini »

dráp píše:Co tímto screenem chceš dosáhnout Anade?
Asi.… ukazuje ten trefný popisek.. podle kterého měli vidět Ti, co vidí. ;-)

EDIT po dozrání: OMLOUVÁM SE
viewtopic.php?p=138217#138217
Naposledy upravil(a) Mini dne 22. 2. 2013 21.16, celkem upraveno 1 x.
Mad Lay
Laura Boo
Rozy
dráp

Příspěvek od dráp »

Aha, jeden si během tří dnů upravuje svůj starý popisek a proto si tam dá na tři reálné dny toto a hned je to špatně? No dobrá, kdo si do mě chce ještě kopnout? Baví vás to? To jsem rád. :bigwink:
ven

Příspěvek od ven »

Zde je forum, kam se dávají různé obrázky a většinou se srandou a nadsázkou. Vidíte tu jedno video , které je náhodou někoho komu nic nepřejete a můžete se z toho po...Neměli by jste se raději zaměřit na svou hru, než aby ste dloubali všichni do jednoho kvuli jednomu videu pro pobavení a ukázku? Tohle mi přijde naprosto dětinské a nesmyslné.
Možná se mnozí nad sebou a svými činny zamyslete než začnete kopat do jiných.
Ven - Milé a kamarádské děvče z venkova
Nemesis - Provede ty, co to nečekají
Pipi_CZ
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Pipi_CZ »

ven píše:Zde je forum, kam se dávají různé obrázky a většinou se srandou a nadsázkou. Vidíte tu jedno video , které je náhodou někoho komu nic nepřejete a můžete se z toho po...Neměli by jste se raději zaměřit na svou hru, než aby ste dloubali všichni do jednoho kvuli jednomu videu pro pobavení a ukázku? Tohle mi přijde naprosto dětinské a nesmyslné.
Možná se mnozí nad sebou a svými činny zamyslete než začnete kopat do jiných.
+1
Alquist

Příspěvek od Alquist »

Neberte to tak, že bych tady něco chtěl řešit nebo se někoho zastávat.
Ale myslim si, že pokud byste někdo pátral po tom co je Tyrael zač tak byste se nedivili ničemu..
Dále co se týká Kense nevim kdy to bylo ale pokud v době cca měsíce a půl nazpět tak to bylo zahráno dobře.
Kdo chce detaily může napsat.
RIP
Zlofas

Příspěvek od Zlofas »

Obrázek
Ulrich Velton - alalala lulala alalala
Felix Velton – táta mi jednou vyprávěl...
Krakenobijec Honza Velton – Smutek poraženým!
Edgar - R.I.P.*koukne na Františku* tej fajná robka!
Františka – Už je pozdě *usměje se na tebe*
Tirion Lyrek R.I.P. – Solar mě ochrání!
Tomas
Kontaktovat uživatele:

Tyr'auses

Příspěvek od Tomas »

Obrázek
Asi zatím jen pro ostrovany: Tyr z 99% identický (jen rohy chybí)
Tomas Blake-Gardista Badatelské Obchodní Společnosti (dead)
Indra Hurakán- musím být rychlejší
Odpovědět