Včera jsem chtěl hrát... Ale nakonec mě vytáhli na hřiště zahrát basket a pak jsem šel spát po pěti pivech v jednu ráno.
Dneska se mi ozval jeden z nejlepších přátel, který po čtyřech měsících v Barceloně na dva týdny přijel, a tak dneska večer sednem u vína a vodní dýmky.
Jsou to neklamné známky toho, že jaro je v plném proudu a tak nebude tolik času, jako bylo doposud
Ale hrát budu pravidelně, jen spíše kratší dobu...
* Catigern
* Albrecht Prskotřesk
† Bolthorm syn Thrudgelmův
NiamCK píše:Omlouvám se, ale nebudu k zastižení na dobu neurčitou...která bude tak dlouho neurčitá, dokud neschrastím novou grafiku (evidentně)
válí se mi doma GFORCE 440MMX 64MB AGP sice taková stará, ale lepší než drátem do oka, jestli chceš pošlu ti jí napiš mi PM adresu
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
omluva za včerejšek že říkám že přijdu a pak nic, naše oddělení dělalo, ale party building
Dungo Dar - Sférální cestovatel a badatel
Bujón syn Krutóna - já sů Cechmistr Černého draka, kovářisko, vobchodník, žoldák ha krakenobijec Bujón Syn Krutóna (je to Bujný Kruťák ne polívka)
Narilyn - princezna z kanálu
Frory Bulínková - mamonínské čerstvě vykvetlé poupě
Ryta Splinter - milá, citlivá, chápavá občas potřeštěná elfka stále zrající - MIN(Missed in Nature)
Brumla Bulldozer(Bejkoun) - milý, krásný a přátelský trpaslík - MIA(Missed in Action)
Chci se omluvit vsem z MUNI, se kterymi Nienna mela neco dohodnuteho, ovsem posledni dobou nemam vubec cas a nevim, jak to bude do budoucna. Rad bych se jeste ukazal, ale nemohu s jitotou rict, zda to splnim. Mozna se obcas ve hre stavim. Dekuji za pochopeni
Streete promin nejak mi to padlo a celý se to zes....lo takže jindy možná Thardu zase oprášim jelikož jsem byl překvapenej co všecko dodělá, a navíc musim vyřešit nějaký věci OOC takže tímto vlastně hlásim i nějakému DM
ale rozešlu i PM vyskočila mi hláška, ohledně změny statusu při pracovním poměru díky
sciorp píše:Streete promin nejak mi to padlo a celý se to zes....lo takže jindy možná Thardu zase oprášim jelikož jsem byl překvapenej co všecko dodělá, a navíc musim vyřešit nějaký věci OOC takže tímto vlastně hlásim i nějakému DM
ale rozešlu i PM vyskočila mi hláška, ohledně změny statusu při pracovním poměru díky
nebejt tellování tak se při tom věčném čekání u stolu ukoušu k smrti :D ne v pohodě, někdy se zasejc srazíme
Safira Isil - 3.1.1121 popravena katovou sekyrou
Ramone, syn Anarchův - 27.10.1129 zemřel nepřízní osudu
ostatní upadli v zapomnění