Trvali taming

Pokud vás napadlo jak něco zlepšit, nebo chcete něco naopak zkritizovat

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

George píše:
Wendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
Heh :megalol: no děcko jestli sem....hm *zamyslí se*….nemyslím.
Seřezat? :megalol: Buď si gorila jaká chceš, měla bys to težký.
Občanku? hmm nemám :bigwink: ,ale narodil sem se 21.2.1993,takže jestli umíš počítat tak si to spočítej. :bigwink:
Nesnáším?To bude nějakej komplex z dětství, buď se ti všichni smáli, nebo si byla blbá.….a stejně se ti smáli *pokrčí rameny*
Okřiknout to?...hmm nějak neslyším...to bude těma starýma reprákama.
OT? ANO! máte pravdu....ten příspěvek byl úplně OT (ostatně jako tenhle)
Takže sorry že sem si to nenechal na PM, ale nemohl sem si pomoct....člověk se tu snaží o solidní diskuzi a nějakej puboš/blbeček/komplexista/někdo kdo si chce něco dokazovat/či co já vím kdo(CO) to tu jen spamuje... :clover:
PS:
Wendigo píše:gorgi je to picovina
Takhle se nevyjadřuje ani chudák gorila.
Ty fakt nemuzes jezdit na srazy, ne proto ze te maminka nepusti, ty bys dostal vazne do drzky :megalol:

Nic proti patnactilete dite? Az budes starsi a zacne ti pracovat mozek tak budes dobre vedet jaky si v te dobe byl blbec. Vsichni sme byli, jen nekteri z nas s tim neotravovali ty chudaky kteri uz si to pretrpeli a vyrostli z toho...
Na docasne dovolene od EQ
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
Bas
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Bas »

Wendigo píše:Nic proti patnactilete dite? Az budes starsi a zacne ti pracovat mozek tak budes dobre vedet jaky si v te dobe byl blbec. Vsichni sme byli, jen nekteri z nas s tim neotravovali ty chudaky kteri uz si to pretrpeli a vyrostli z toho...
Heh...jenže to moc na RP nemění....já sem o měsíc mladší než george....a komu to vadí? Z těch straších lepších RP hráčů nikomu a třeba Bambuscz...ty ho neznáš,protože jsi tu jen kratičkou dobu....ale hrál dobře a kolik mu bylo? 11...Jestli já hraju dobře*pokrčí rameny* od toho jsou tu k posuzování jiní...
Govan syn Thora ("Oh fun and games!")

Adept Magnus - Jeho posledním kouskem je přístroj, který by měl údajně z jablek udělat mošt - a naopak.
Prý by to jednou mohlo fungovat i na chmel.

Kobold Kruul - Vyčistí i ten největší magický blivajz.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

Bas píše:
Wendigo píše:Nic proti patnactilete dite? Az budes starsi a zacne ti pracovat mozek tak budes dobre vedet jaky si v te dobe byl blbec. Vsichni sme byli, jen nekteri z nas s tim neotravovali ty chudaky kteri uz si to pretrpeli a vyrostli z toho...
Heh...jenže to moc na RP nemění....já sem o měsíc mladší než george....a komu to vadí? Z těch straších lepších RP hráčů nikomu a třeba Bambuscz...ty ho neznáš,protože jsi tu jen kratičkou dobu....ale hrál dobře a kolik mu bylo? 11...Jestli já hraju dobře*pokrčí rameny* od toho jsou tu k posuzování jiní...
Wendigo imho nenaráží na jeho RP, alébrž na jeho chování na fóru... Sice prudčeji, ale já se tomu ani moc nedivím. Už několikrát tu dokázal že argumentovat mu tady normálním způsobem nemá význam, končí to smrští demagogie a překrucováním...
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Presne tak, co se tyce RP moc sem s Goergem nehrala, co vim tak jednou a netvrdim ze to hral spatne o to vic me prekvapuje jak se potom chova na foru...
---
Zelgova hlava a novy portret [180kb] pro zajemce ke stazeni zde: http://wendigo.wz.cz/Zelg.rar
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

...šššt...nekřičte tady, vzbudíte ve mě adolescetní dítě! :biggrin: Co to je za argumenty "můj je větší než tvůj", protože tobě je JENOM 15 a mě víc? Bože! *směje se* Trochu tolerance... *t*o*l*e*r*a*n*c*e*

Starší školní věk - adolescence 16 - 20/24 let

- období psychického a racionálního dospívání

znaky psychické dospělosti:
1. výběr povolání
2. tendence k uvážlivé volbě životního partnera
3. osamostatnění se od rodičovské kontroly a opory, přechod na sebekontrolu a spoléhání se na sebe samotného, samostatnost v rozhodování, jednání a chování
4. získání emocionální rovnováhy s převahou pozitivních citů
5. racionální (nikoli emocionální), objektivní posouzení situací, životních problémů a konfliktů, cílevědomé úsilí o jejich řešení (nikoli unikání před nimi)
6. zařazení do společnosti, společenské skupiny, přiměřená tolerance ve společenských vztazích
7. samostatnost a kritičnost myšlení
8. utváření vlastních názorů, postojů, morálních hodnot, světového názoru
9. smysluplné trávení volného času

tělesný vývoj:
- dokončuje se, menší růstové i hmotností změny, proporcionalita těla nabývá forem dospělého člověka
- výraznější vývoj v pohybové oblasti - pohyby koordinované, harmonické, ladné
- vrchol fyzické výkonnosti a vědomí dobrého zdravotního stavu může vést k přeceňování vlastních sil -> nebezpečí úrazu

intelektuální vývoj:
- vrchol intelektuálních schopností
- nedostatek vědomostí a zkušeností způsobují, že rozumové výkony adolescentů nejsou na úrovni dospělého člověka
- nové poznatky nepřijímají mechanicky, informace si ověřují, zaujímají k nim vlastní postoje a názory

citový vývoj:
- emocionální rovnováha s převahou pozitivních citů
- výrazný rozvoj vyšších citů, především etických a estetických

vývoj sociálních vztahů:
vztahy s rodiči
- jsou ovlivněny ekonomickou závislostí
- do těchto vztahů se promítá i způsob jednání rodičů k dospívajícím, které by mělo být již na partnerské úrovni
- vznikají generační spory
- někdy se jim přisuzují povinnosti dospělého člověka ale neposkytují se jim stejné pravomoci
- výrazná hyperkritičnost k dospělým, shovívavost k vlastní osobě a vrstevníkům, neschopnost kompromisu (černé X bílé), nedostatek tolerance (snášenlivosti), problém jim dělá rozlišit upřímost a drzost -> častý zdroj konfliktu

vztah k vrstevníkům
- se prohlubuje v kamarádských vztazích
- podmínkou bývá názorová shoda, vzájemné respektování, vzájemná důvěra a nezištná pomoc
- zakládání partnerských vztahů, první lásky, milostné vztahy
- atraktivnost sexuální problematiky přetrvává, závisí na tom, jak probíhala sexuální výchova v předešlých obdobích
- nedostatky v kultuře a hygieně sexuálního života, v problematice antikoncepce, ve výchově k zodpovědnému rodičovství, sňatky uzavírané z důvodu těhotenství často nemívají perspektivu
- adolescent touží po uznání vrstevníků, formuje se sebevědomí, sebepojetí, sebekoncepce
- dospívající, který nenachází dostatečné zázemí v rodině a ve skupině vrstevníků může být snadným terčem pro distributory drog, případně zástupce náboženských sekt
V období adolescence dochází k formování životního stylu, způsobu života, k formulování zásadních životních cílů a k postupnému realizování.
Obrázek
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Trocha odlehčení:
KaTo píše: znaky psychické dospělosti:
1. výběr povolání
3. osamostatnění se od rodičovské kontroly a opory, přechod na sebekontrolu a spoléhání se na sebe samotného, samostatnost v rozhodování, jednání a chování
5. racionální (nikoli emocionální), objektivní posouzení situací, životních problémů a konfliktů, cílevědomé úsilí o jejich řešení (nikoli unikání před nimi)
6. zařazení do společnosti, společenské skupiny, přiměřená tolerance ve společenských vztazích
*odškrtává si v testu KaTo*

1. splněno..
2. prakticky splněno...
3. hmm.. splněno..
4. hmmmm... dejme tomu splněno...
5. hmm.. splněno
6. splněno
7. splněno
8. splněno
9. Ech.. dá se považovat tvorba modulu za smysluplné trávení volného času? Snad jo.. splněno.

Hurá, jsem psychicky dospělý...no..dejme tomu po většinu času (tak 70%) :beby:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Darmonlor

Příspěvek od Darmonlor »

labir píše:Trocha odlehčení:
1. výběr povolání
.
.
.
1. v pořádku
2. tendence by byly, partnerka nikoliv :)
3. splněno
4. flegmatický optimista, tohle je hračka :D
5. eh.. nebejt lempl línej, tak řeším, ale kolikrát nechávám problémy na poslední chvíli.. To mi připadá že bych měl dovyplnit to přiznání... Sakra :D
6. bez problémů
7. jo
8. jasně
9. hmm, no... err... sezení do dvou u EQ nebo v hospodě u piva, případně celovíkendové sledování anime... No... Eh.. Řekněme že je tahle otázka příliš málo specifická :D
Don't Dream It - Be It <i>Dr. Frank-N-Furter</i>

Amelia Wil Tesla Seyruun
Falik
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

1. výběr povolání
Heh...abyste si nemysleli, že jste v tom "kluci" sami!

1. pass
2. pass
3. pass (vydírání vlastních (i cizích) rodičů, že jestli nezaplatí, tak neuvidí vnouče není doufám projev závislosti na nich *zubí se*)
4. pass (ale nesmím se nechat vytočit)
5. pass (jsem pár let ženatý, co víc už brát jako lepší důkaz?)
6. pass (ale jak jsem říkal, nesmím se vytočit a taky se nebavte přede mnou o jistých etnických menšinách - např. hobiti apod.)
7. pass (no jéje a zvlášť to druhé!)
8. pass (sice jsem říkal, že jsem ženatý, ale do hospody ještě můžu, heč!)
9. failed (*křečovitě se usmívá* nejenže neprošel, ale navíc mám dojem, že se to pořád zhoršuje)
Obrázek
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

Wendigo píše:
George píše:
Wendigo píše:Hadat se s nim? heh to nemyslis vazne, vypadam jak ucitelka ze skolky nebo co? Decka nesnasim a kdyz to jeste nema ani obcanku tak to ignoruju uplne, problem je ze na netu se to neda serezat a tak kdyz to ma potreti porad tu jednu samo stupidni otazku neni jina moznost nez si dat tu praci a okriknout to.
Heh :megalol: no děcko jestli sem....hm *zamyslí se*….nemyslím.
Seřezat? :megalol: Buď si gorila jaká chceš, měla bys to težký.
Občanku? hmm nemám :bigwink: ,ale narodil sem se 21.2.1993,takže jestli umíš počítat tak si to spočítej. :bigwink:
Nesnáším?To bude nějakej komplex z dětství, buď se ti všichni smáli, nebo si byla blbá.….a stejně se ti smáli *pokrčí rameny*
Okřiknout to?...hmm nějak neslyším...to bude těma starýma reprákama.
OT? ANO! máte pravdu....ten příspěvek byl úplně OT (ostatně jako tenhle)
Takže sorry že sem si to nenechal na PM, ale nemohl sem si pomoct....člověk se tu snaží o solidní diskuzi a nějakej puboš/blbeček/komplexista/někdo kdo si chce něco dokazovat/či co já vím kdo(CO) to tu jen spamuje... :clover:
PS:
Wendigo píše:gorgi je to picovina
Takhle se nevyjadřuje ani chudák gorila.
Ty fakt nemuzes jezdit na srazy, ne proto ze te maminka nepusti, ty bys dostal vazne do drzky :megalol:

Nic proti patnactilete dite? Az budes starsi a zacne ti pracovat mozek tak budes dobre vedet jaky si v te dobe byl blbec. Vsichni sme byli, jen nekteri z nas s tim neotravovali ty chudaky kteri uz si to pretrpeli a vyrostli z toho...
hmm na srazy nemůžu jezdit pač to mám 200km ..se zamysli. :clover:
A já vím, moc dobře vím že za nějakou dobu si budu říkat jakej sem byl blbec....ale poznání je o tom že něco zažiješ, čím víc toho zažiješ,ať dobrýho nebo špatnýho, tím víc se blížíš svojí pravé identitě.….člověk se mění celej život.A jestli soudíš člověka podle věku (a nejsi Chuck Norris) tak si tuplem ubohá.
Můžete smazat.
Děkuji uctivě *k Wendigo* :censoree:
Naposledy upravil(a) George dne 27. 3. 2008 14.13, celkem upraveno 1 x.
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
Wendigo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Wendigo »

Devitka je blbost, kdo posoudi co je smysluplne traveni volneho casu a co ne :)
---
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Wendigo píše:Devitka je blbost, kdo posoudi co je smysluplne traveni volneho casu a co ne :)
Partner/ka? :blush:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Akira

Příspěvek od Akira »

Georgi: trochu se nestačím divit :blink:
Wen: nemá to smysl...vyrvi z dlaně chlup
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere!
Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN
Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

znaky psychické dospělosti:
1. výběr povolání
* Ale jo, to bych tak nějak splňoval
* Ajajaj, že vyhořím hned na druhém bodě jsem nečekal.
* pronajatý byt a půjčená televize se dají hodnotit jako vlastní?
* Celý svět se řítí do zkázy a moje postavička má postih na XP, to není nic pozitivního.
* Tady také vyhořím jak papír..
* No, asociál se také počítá ne.. A virtuální kamarádi, taky kamarádi
* Až bude EQ3 a craft, tak budu slepě nekritický
* Wow.. prachy a létání.. to se dá ne?
* EQ a létání?

tělesný vývoj:
- dokončuje se, menší růstové i hmotností změny, proporcionalita těla nabývá forem dospělého člověka
* Cože?? Měl jsem 65 kg a mám metrák, tohle že je menší změna? Jinak bříško mám jak starej chlap.
- výraznější vývoj v pohybové oblasti - pohyby koordinované, harmonické, ladné
* viděli jsme v Brně...
- vrchol fyzické výkonnosti a vědomí dobrého zdravotního stavu může vést k přeceňování vlastních sil -> nebezpečí úrazu
* Jo, to sedí...

intelektuální vývoj:
- vrchol intelektuálních schopností
* Jestli tohle je vrchol.. hmm.
- nedostatek vědomostí a zkušeností způsobují, že rozumové výkony adolescentů nejsou na úrovni dospělého člověka
* No comment
- nové poznatky nepřijímají mechanicky, informace si ověřují, zaujímají k nim vlastní postoje a názory
* Hehe.. *válí se smíchy*

citový vývoj:
- emocionální rovnováha s převahou pozitivních citů
* Pozitivní? To jako že někomu rozbiješ hubu s úsměvem?
- výrazný rozvoj vyšších citů, především etických a estetických
* Heh, Etika a Estetika jsou nadávky?

Tipuju se fyzicky na 80%dospělého a mentálně na 80% dítěte.
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Odpovědět