Hele ten oblek bych bral, jen by k němu muselo bejt i to co je v něm na videu
Lothias Cys'variana
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
"...býval tady hráčem, ale spáchal ten největši hřích, creepil proti zkorumpovaným spoluhráčům. Snažili se ho zabanovat. Misto toho mu nedali staršího sráče, kterého tak chtěl. Obviněn z metagamu nyní creepi na Equilibrii. Creeper, který loví creepery. Potížista. Mourisson..." - Woxa 22. 10. 2015
Tohle video mám moc ráda, je mi jasné, že ho někteří už znají, ale snad to moc neva:) (Mimochodem tak nějak si představuji El, samozřejmě až na nedokonalosti ohledně vlasů:))
Lassair píše:Tohle video mám moc ráda, je mi jasné, že ho někteří už znají, ale snad to moc neva:) (Mimochodem tak nějak si představuji El, samozřejmě až na nedokonalosti ohledně vlasů:))