takže...bečka je zablokovaná a stejně tak i chlaďák. Ve čtvrtek příští týden vyzvedám.…
Milujte se a množte se..zabijte je pak všechny, Bůh už si je nahoře přebere! Přiznání je polehčující okolnost, ale jistý trest - od léta páně 1992 MERLIN Mrtvý manga avatar, dobrý manga avatar!
Znáte takový to, jak se blíží termín, vy si jste na 95% jistí, že pojedete a najednou BUM! Všechno se začne s prominutím s*át a jde to od desíti k pěti. Tímto se tedy omlouvám, ale škrtněte mě prosím v seznamu.
Winnome se omlouvám, za příslíbené "zasedlé" místo v autě.
Snad se ke mě dostane alespoň necenzurovanej pack s fotkama :) *trpce a hořce se pousměje*
Znáte takový to, jak se blíží termín, vy si jste na 95% jistí, že pojedete a najednou BUM! Všechno se začne s prominutím s*át a jde to od desíti k pěti. Tímto se tedy omlouvám, ale škrtněte mě prosím v seznamu.
Snad se ke mě dostane alespoň necenzurovanej pack s fotkama :) *trpce a hořce se pousměje*
No co se dá dělat...
Tímto tedy oznamuji, že mám volné místo v autě.
Edit: Jo a jedu tedy z Plzně přes Prahu :)
Magnum: tak to nech bejt, napíšu tě do neděle a Knoflíčkovi řeknu, že pokud by se něco změnilo doplatíme to v pondělí... Uvidíš jak se ti bude chtít.. Jen to probhy neudělejte všichni:)