Poděkování

Vše co nejde zařadit jinam

Moderátoři: Dungeon Servant, World Builder, Dungeon Master

Odpovědět
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Díky všem za dnešní(včerejší) naprosto nádhernou, vyčerpávající hru. Trošku horší začátek (skřeti), ale ten zbytek to všechno vynahradil.. Tolik událostí snad Serin neprožil za poslední dva IC roky...
:blink:
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
Gran
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Gran »

Děkuji za včerejší kůstku, plus děkuji cybermisovi za to, že mě se*e ;))
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Ja take dekuji vsem zucastnenym, vyprava mela pekny plan a kdyz se to tak vezme, pro vetsinu z nas skoncila uspesne :bigwink: Kazdopadne zlomovy okamzik v mnoha ohledech :bigwink:

GRAN: To ja neee, to Daemian :megalol: :bleh: :bigwink:
Braenn
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Braenn »

cybermisa píše:Ja take dekuji vsem zucastnenym, vyprava mela pekny plan a kdyz se to tak vezme, pro vetsinu z nas skoncila uspesne :bigwink: Kazdopadne zlomovy okamzik v mnoha ohledech

No to krapet, i když to o úspěchu bych moc neříkala. Serinova slova o znovunalezené smůle jsou v tomto případě přímo prorocká :no: ale díky za skoro celodenní hru se vším co to přineslo.
KaTo
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od KaTo »

Děkuji všem, kteří stále jedné cizince rozšiřují slovní zásobu! A dneska konkrétně jednomu "cajk" mágovi, za trpělivost. *zoufale gestikuluje nad vlastní pastí*
//Mohl ji sebrat i někdo v Hide, kdo šel okolo nebo to mohl být obyčejný lag, že zmizela. A jednou jsem byl svědkem, že past "prošláplo" modré zvířátko, konkrétně nějaký pták :megalol: :megalol: . Jo a sejvnul si, klikař!
Obrázek
Libra

Příspěvek od Libra »

Diky vsem za spoustu zabavy , labirovi za peknej quest …
Hlavne taky diky pani nahode , ze i pres moje pozdejsi nalogovani jsem se objevil primo mezi vama :biggrin:
Kde čert nic nezmůže, tam nastčí krávu … nebo dvě kozy.
cybermisa

Příspěvek od cybermisa »

Ja bych chtel vsem moc podekovat za peknou hru, zaver byl pekne akcni, napinavy a vubec :smile: :clover: Toto byla opravdu mega vyprava a kupodivu se obesla beze ztrat :smile:

OOC: Omlouvam, se pokud jsem nektere hrace v zaveru trosicku nakrknul, tiefling je holt tiefling :biggrin: :bigwink: Postavam se omlouvat nebudu, ty si mohou precist nastenku a zajiste pochopi :clover: :smile:
Arto
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Arto »

Taky díky za hru, ačkoliv se můj ork chvílema cítil jak ve stádě ovcí následujících pasáčka s koulí a ke konci jako na vycházce pro sebevrahy... :shades:

Nakonec jsem ale musel off, takže jsem nemohl skupinku šílenců doprovodit...
Wanting something does not give you the right to have it.
Bambus

Příspěvek od Bambus »

Tež díky hlavně Labirovi ale aji zbyku lidem ...ale taky se omlouvam ze sem musel koncit
incast

Příspěvek od incast »

:clap: Díky, díky, díky! Moc se mi líbila atmosféra závěrečných lokací, hlavně to čekání před jeskyní bylo výborné. No a ten souboj a jeho vyústění … srdce dobrodruha zaplesalo. Pak mě ještě rozesmál konečný osud té zpropadené sošky a to, co následovalo (a věřím, že ještě následovat bude) :smile:
Carpe noctem.
maliarda
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od maliarda »

Díky Labirovi za moc pěkný quest :yes: a ostatním za super výpravu :bigwink:

OOC se omlouvám Labirovi za zmatené bloudění po jeskyni, trošku se mi pletly směry :ermm: :blush:
Rina
Donie
psin

Příspěvek od psin »

Díky Labire (i dalším pokud se podíleli) za akční questík! :clap_1: Ani to nebolelo :smile: Díky všem, že jste měli trpělivost s Kubou a jeho zdržováním, zvláště pak díky Rině, Cortovi, Hyrdanovi, Goro pobavil hláškama a Daemian nezklamal. Jsem zvědav jak to bude pokračovat. :bigwink:
Vše má své meze.

Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Dík za díky, po hodně dlouhé době jsem zase měl pocit že to za tu všechnu námahu stojí. :smile: To víte že nějaká dohra bude. :bigwink:

Díky všem kdo se účastnili byla to snad první skutečná vysněná výprava co jsem na Desce viděl!

Speciální díky:

* Psancovi za pomoc a nastavování hudby.
* Daemianovi za to jak to zakončil a za snahu pokecat si s wyvernem.
* Rině za její zmatenost kterou roztomile mátla všechny okolo, za odvahu jakou měla se jako jediná přihlásit a za odvahu otevřít výbušnou kouli když ostatní se zdekovali 20 sáhů daleko.
* Jakubovi za neustálé držkování a prudění (naštěstí jen IC :biggrin: )
* Jistému čaroději za to že přeci jen šlápnul na tu past i když byl varován. :bigwink:
* Gorovi za ty jeho hlášky (i když je asi nikdo v tom mumraji neslyšel, holt musí víc řvát, není moc vidět no).
* Kat za srdceryvný záchvat nad místním rostlinstvem v závěru. :megalol:
* Tengovi za oživení tábora pod Kvílivým vrchem hudbou a stylové nalogování.
* Tonnymu za přípravu a dva stany (kde by byla výprava bez nich!).
* A vůbec všem...

To že nikdo neumřel byla více méně strašná náhoda. Se sebevrahy co lezou na ohlášené elektrické pasti, spouští označené vyvolávací pasti a hulákají na spícího wyverna aby si s ním pokecali to byl vskutku zázrak. :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kohen
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kohen »

Taky bych chtěl poděkovat, zase jsem se moc bavil :biggrin: .
Asi si budu dlouho pamatovat ten výkřik a útok v hromadném šílenství :dribble: .
Seržant Tiriánské Stráže Tonny Signerr

Zákon a Pořádek -Pomáhat a Chránit

Sláva Tirianu
Pavel Urban

Příspěvek od Pavel Urban »

Kruciš, to jsem zas jednou o něco přišel. :biggrin:
No, já děkuju za Dina za pohodový povídací večer bez adrenalinu a kamarádovi Honzovi za vysvětlení toho, jak že se to z toho luku vlastně střílí. Jinak nevím co by ten Din včera Bertovi povídal. :bleh:
Historie umírá s těmi, kteří ji pamatují.
The cup is full.
Jája CZE
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Jája CZE »

Přidávám se k poděkování za quest, Ale budu si muset koupit něco výkonějšího. Skoro se ta slideshow nedala hrát a na přechodech jsem zoufale pomalý.

Co mně dostalo nejvíce byla postava Tengawara a jeho statečnost *vykukuje za zády* a obratnost *uklouznul na kamenech* :megalol:. Potom Jakub a jeho fantastické a vytrvalé prudění Riny. Hyrdan a jeho "přívětivost". Hlášky Gora, alespoň ty které jsem zaznamenal a závěr v podání Daemiana a Kat byl také velmi zajímavý.
Jinak díky všem za atmosféru a hlavně za "koordinovaný" závěrečný útok na wyverna. Závěr byl celkem otevřený, takže jsem plný očekávání, kam se to všechno bude ještě ubírat.
Muzika vážně super, nepřátel a pastí tak nějak přiměřeně = LÍBILO moc.. :yes:

A omlouvám se za to drobné OOC, myslel jsem že má postava toho banditu slyší, když je zobrazený, byť přes tab. Až potom mi došlo, že nevidím jeho "načervenalý stín".
-------------------------------------------------------------
Serin - Mladý, trošku urážlivý elf, toulající se po lesích a pláních na desce.
laty
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od laty »

Taky se přidávám :smile: ...skvělá práce DM i hráčů,kdy jsem se ani minutu nenudil a jen sledoval s otevřenou pusou …:smile:
Až na pár problémů na mojí straně(jako u Serina jsem si chvilkama připadal jako u komixu,rodiče(ten typ kterej by nikdy na počítači nehrál ani miny x)) po zjištění ,že jsem u počítače dýl než 30 minut začali hystericky běhat sem a tam po pokoji,hrozíc,že vytrhnou kabel :repair1: (jak se v závěru a v té nejnevhodnější chvíli stalo) a navíc jsem byl v utkvělé představě,že je ještě sobota,takže to byl ráno trochu šok...
Ale rozhodně to za to stálo...(ale Vino bude mít dost dlouho depku z toho ,že utek po zabití wyverny a těsně před rozdělování pokladu :bang: :crazy: ) :biggrin: :bleh:
Naposledy upravil(a) laty dne 10. 9. 2007 17.13, celkem upraveno 1 x.
George
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od George »

No hrozne rad bych se Teamu Eq. nejak zavdecil,bohuzel sem tam u toho nebyl,ale to co tu ctu je fakt haluz...
Tedy..dekuji vam vsem,za SKVELOU PRACI!! :blush:
Sell drugs. Run guns. Nail sluts and fuck the law.
magnumik
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od magnumik »

já sem nwn doma nestihl nainstalovat a rozjet :cray: byl to pech...povedlo se mě to až po půlnoci :shout:
a evidentně sem prošvihl super quest... a tak můžu jen tiše závidět tengovi, kterej mě psal, že zaspal a jak vidim, tak přišel právě v čas :megalol:
Fryn

Příspěvek od Fryn »

Bylo to pěkné, dík za hru všem co u toho byli.
Arto píše:Taky díky za hru, ačkoliv se můj ork chvílema cítil jak ve stádě ovcí následujících pasáčka s koulí a ke konci jako na vycházce pro sebevrahy... :shades:
Chvílema jsem měl podobný pocit, ke konci jsem to už pomalu začínal vidět na rakvičky pro celou výpravu :smile: .
"Asi zase zastřelím televizi, Featherstoneová..." Herr Starr, Preacher
Odpovědět