Doplnit prosím portréty:

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Kai Rivienta

Doplnit prosím portréty:

Příspěvek od Kai Rivienta »

Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.
Přijde mi to trochu škoda. Zrovna tak je mi líto tolik častého popisu postavy: Neklidná krev tě vyhnala do světa …
Dobro zvítězí až nakonec. W
darmian

Příspěvek od darmian »

No moje postava má náhodou mnohem lepší popis než: Vidina moci a zlata... Jestli se někdy potkáme (Haz´Dar) můžu ti i říct svůj příběh... Myslím, že není špatný... :yes:
Tholdrin
Kontaktovat uživatele:

Re: Doplnit prosím portréty:

Příspěvek od Tholdrin »

Kai Rivienta píše:Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.
Přijde mi to trochu škoda. Zrovna tak je mi líto tolik častého popisu postavy: Neklidná krev tě vyhnala do světa …
Jestli se někdy potkáme... tak počítej s tím, že můj příběh bude na hony vzdálený tomu co píšeš :D
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>

Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
Jezura

Re: Doplnit prosím portréty:

Příspěvek od Jezura »

Kai Rivienta píše:Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.
Doporučuju na to každého, u koho se vám nezobrazuje portrét, OOC po tellu upozornit.
Zamčeno