Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.
Přijde mi to trochu škoda. Zrovna tak je mi líto tolik častého popisu postavy: Neklidná krev tě vyhnala do světa …
Doplnit prosím portréty:
Moderátor: Dungeon Master
-
Doplnit prosím portréty:
Dobro zvítězí až nakonec. W
Re: Doplnit prosím portréty:
Jestli se někdy potkáme... tak počítej s tím, že můj příběh bude na hony vzdálený tomu co píšeš :DKai Rivienta píše:Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.
Přijde mi to trochu škoda. Zrovna tak je mi líto tolik častého popisu postavy: Neklidná krev tě vyhnala do světa …
<b>"K tomu, kdo si hlídá záda, přijde smrt zepředu."</b>
<i>Drowí přísloví</i>
Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
<i>Drowí přísloví</i>
Apocalypse, Anděl zkázy - dokud jsi to měl, byla to pro tebe samozřejmost. Nyní, když jsi to ztratil, trpíš a toužíš po tom, co zpět nemůžeš získat. Nebo snad ano?
Re: Doplnit prosím portréty:
Doporučuju na to každého, u koho se vám nezobrazuje portrét, OOC po tellu upozornit.Kai Rivienta píše:Některé postavy mají customové portréty, ale i když pravidelně prozkoumávám sekci a portréty tady a doplňuji si NWN, pořád vidím jen duchy pod kápí.