Smrt

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
Dedek
Kontaktovat uživatele:

Smrt

Příspěvek od Dedek »

Echm, ne ze by mi na tom nejak seslo, ale co mam delat, kdyz se objevim po respawnu v podsvqti mrtvej? Musim znovu kliknout na respawn a dalsi XPiky dolu...
:no:
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

No jdeš přes soud Avatarů a tam ti vyměřej cenu za návrat zpátky. A ano ta cena je v XP.
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
kolja
Kontaktovat uživatele:

Re: Smrt

Příspěvek od kolja »

Dedek píše:Echm, ne ze by mi na tom nejak seslo, ale co mam delat, kdyz se objevim po respawnu v podsvqti mrtvej? Musim znovu kliknout na respawn a dalsi XPiky dolu...
:no:
No otazka je co te to zabilo.. nejpravdepodobnejsi se mi jevi lag. Dal tohle delaly nemoci a jedy, sice te zabily ale porad si to mel a na druhy strane si umiral znova a znova.. a znova, ale to uz ted myslim nedela. Zkus znova respawn a kdyz budes zase tuhej misto zivej tak uz je to docela zavazny problem :) Rozhodne to, ze se obevis mrtvej, by se stavat nemelo...
Dedek
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dedek »

Jo, to byl jistojiste lag, sejmul me zakernej vlcak, kliknul jsem na respawn a dole jsem se objevil zas s naskocenym dialogovym oknem Smrt. Tudiz jsem na 1.lvl ztratil misto 1x 500xp 2x500xp + ty tri kocky soudcovsky me obraly o zbytek a jsem na nule...
:biggrin:
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

joo, život je někdy swině :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

Dedek píše:Jo, to byl jistojiste lag, sejmul me zakernej vlcak, kliknul jsem na respawn a dole jsem se objevil zas s naskocenym dialogovym oknem Smrt. Tudiz jsem na 1.lvl ztratil misto 1x 500xp 2x500xp + ty tri kocky soudcovsky me obraly o zbytek a jsem na nule...
:biggrin:
Si mel videt na zacatku.. kolik ze to bralo? 1000+1000? 2+2K? No rozhodne kdyz si umrel a mel druhej level, tak si byl na nule :)
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

ne na prvním to bralo 5000 xp za smrt + soud avatarů … takže si se přes ten první ani nedostal …
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

Právě se mi to stalo taky. Utíkal jsem před medvědem, přešel jsem mezi lokacema, akorát ten medvěd tam už byl a sejmul mě. A pak jsem se po "znovuobnoveni" objevil v podsvětí a zase mrtvej.
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Mno tak tam přidáme protilagovací 2 sec povstání.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

připojím se v mitharilu v interieru a jsem hed mrtvěj. A opojli sem se 24 životy. Proč to je?
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
Alcatraz
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Alcatraz »

noo, nevim jestli to je ono, ale podobna situace ti nastane, kdyz pouzivas treba boosty na zivoty. Mas nativne 20 zivotu, boostnes si je na 30. O 25 prijdes. Mas 5. A ted kdyz prijdes o boost (staci rest, nebo asi i odlog), tak ses mrtvej.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Rodrigo

Příspěvek od Rodrigo »

dorý ale taková kouzla nemám.
90% elfů jsou rasisté.
Zbraň není předmět ale stav mysli válečníka.
Term jediný elfí čaroděj v plné plátové zbroji.
Istar blia vesela bardka
Adria rudokabatnice
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Tohle může dělat spousty věcí, třeba i choroby co můžou přejít do silnější verze nebo choroby co snižují Odolnost. Nebo ta zmíněná kouzla (ale i featy, např. Barbarská zuřivost!) na zvýšení Odolnosti. Případně efekty subras hrající si s Odolností (ale to asi nebyl tenhle případ). Nebo automatický hlídač odpojování v potížích - odpojí se hráč když postavě teče do bot, po připojení je postava mrtvá (může a nemusí, bohužel náhodný proces).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Zamčeno