Perzistentni veci pod zemi?
Moderátor: Dungeon Master
Perzistentni veci pod zemi?
jak moc tezky na provedeni je perzistence zakopanych veci?
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
Cesta života, Serena White
-
- Kontaktovat uživatele:
Technicky ani moc ne, ale nebude to. 3 důvody:
* Nesmírná zátěž na server, časté lagy
* Perzistence skoro kdekoliv a kdykoliv zcela zdarma.
* I při časovém omezení (tlení věcí v zemi) perzistence na nekonečno - stačilo by jen periodicky vykopat/zakopat.
Takže to nebude.
* Nesmírná zátěž na server, časté lagy
* Perzistence skoro kdekoliv a kdykoliv zcela zdarma.
* I při časovém omezení (tlení věcí v zemi) perzistence na nekonečno - stačilo by jen periodicky vykopat/zakopat.
Takže to nebude.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
je to trosku z jinyho soudku ale nece se mi zakladat novej topic... Jak je to se zakopavanim veci s vlastnim inventarem? (napr. batohy) Zkousel jsem to dvakrat, pokazdy bagl zmizel a nesel vykopat ani kdyz jsem rozryl zem deset metru vsude kolem...a moje postava neni jeste na takovym levelu abych mela tolik penez na dalsi testovani, stacilo ze jsem prisel o dva bagly a osm kuzi 

coirëa oialë
řikal si ale že proměnný se zachovávaj, takže jídlo i fční předměty zakopat jdou... no já myslel ze obsah baglu drzi taky naky promenny ale asi to budou nejaky pochybny dynamicky :) ja to vyzkousim jeste poradne, ale tohle by zrovna bylo dobry kdyby slo...labir píše:Tohle jsem netestoval, ale myslím že to bude dělat psí kusy. Nedoporučuji.
-
- Kontaktovat uživatele:
Obsah báglu nedrží proměnné ani nehodou! Je to item, který má regulérní inventář, jen s několika omezeními. Když má majitele, ta se jedná o jakýsi boost inventáře majitele - například při systémovém procházení přes všechny věci v inventáři je irelevantní jestli jsou přímo v inventáři nebo jsou třeba v báglu. Najde se item báglu a pak itemy v něm.
Co to ale dělá nevím , nezkoušel jsem.
Co to ale dělá nevím , nezkoušel jsem.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.