1 - nejsem žádná kamínkářská lobby, jen se na to chci právě podívat z pohledu "běžného kamínkového hráče" :D (to jsem chtěl říct, než napíšu tohle další)
labir píše:Drasticky? Nemyslím že by to bylo drasticky. V pohodě se tím lze uživit a našetřit na cokoliv. Jen nejde hodiny in-real jen rýžovat a rýžovat a rýžovat, živit se pomeranči a medovou kaší a rýžovat a rýžovat s občasným odběhem se vyspat. Omezení speciálně na rýžování bylo naprosto nutné. Mělo ale přijít mnohem dříve.
Spoléhal jsem se na soudnost hráčů, že nebudou svou postavu huntovat do maxima. Jak je vidět když se podívám na konta některých mladších postav a nebo do jejich inventářů (plná záložka kamenů po 10 ks není výjimkou) tak se na toto spoléhat nejde.
2- Tak fajn, když je baví pořád sedět u vody.. tak teda mají ranec peněz... a k čemu jim vlastně je?
Supermany z nich neudělá, ptže se dají koupit maximálně zbraně +1 (che).. drahý šaty si asi taky kupovat nebudou - na co by jim byly u toho rýžování... drahej byt si taky nepronajmou, protože by tím zase přišli o to, co nahrabali...
Nevidím samozřejmě "do hloubi Eq" a netuším, co s tím opravdu dělají.. jen mi můj rozum pořád nepřichází na to, proč je špatně, když si někdo vydělává peníze (až moc)?
3 - jak tak nad tím přemýšlím, možná jsem trochu ovlivněnej kamínkářskou lobby, ptže do roka si bude Alkaran zařizovat obchod a asi na to bude hodně peněz potřebovat ^_^;