Sběr hub, kytek atd...
Moderátor: Dungeon Master
Sběr hub, kytek atd...
proč jde sbírat houby jen když mám obě ruce volný? Párkrát jsem to zkoušel v reálu
a šlo to jednou rukou docela snadno..netřeba obou. Třeba rejžovat jde klidně s obouruční sekerou a to je podle mě činnost daleko náročnější, je k tomu potřeba rejžovací pánev atp. Pro houbu se proste ohnu a mam ji..

coirëa oialë
-
- Kontaktovat uživatele:
Re: Sběr hub, kytek atd...
S rýžováním je to bug, mám to na ToDo listu. Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.chlorofil píše:proč jde sbírat houby jen když mám obě ruce volný? Párkrát jsem to zkoušel v reálua šlo to jednou rukou docela snadno..netřeba obou. Třeba rejžovat jde klidně s obouruční sekerou a to je podle mě činnost daleko náročnější, je k tomu potřeba rejžovací pánev atp. Pro houbu se proste ohnu a mam ji..
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Mozna by stalo za to vymenit hlasky o sbirani za hlasky o hledani.
Postava by kliknutim na houbu zacala houbu jakoby hledat a bud by ji nasla, nebo ne.
Myslim, ze by to bylo mene nelogicke nez nynejsi stav, kdy se nekomu povede neutrhnout hriba.…
Postava by kliknutim na houbu zacala houbu jakoby hledat a bud by ji nasla, nebo ne.
Myslim, ze by to bylo mene nelogicke nez nynejsi stav, kdy se nekomu povede neutrhnout hriba.…

"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
-
- Kontaktovat uživatele:
Rozmačká ho, nebo byl červivý. Spíš mi přijde nelogoické když se postava skloní nad houbou a objeví se *hledá houby*. Do budoucna koketuji s přechodem na non-click herní svět, kdy žádná ne nezbytná věc nebude klikatelná (suroviny, poklady, stromy...), pak by to šlo.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
jo, nožík by byl ok, proste klasickej stahovaci by byl asi optimalni.. Ale pokud nebude nozik, tak by to melo jit jednou rukou si myslim. Nozik je logickej, kazdej houbar ho ma. I kdyz na druhou stranu kazdej dokaze utrhnout houbu jednou rukou.labir píše:...Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.

coirëa oialë
kazdej houbar utrhne jednou rukou beznou hobu … ale nikoliv tu equilibrijskouchlorofil píše:jo, nožík by byl ok, proste klasickej stahovaci by byl asi optimalni.. Ale pokud nebude nozik, tak by to melo jit jednou rukou si myslim. Nozik je logickej, kazdej houbar ho ma. I kdyz na druhou stranu kazdej dokaze utrhnout houbu jednou rukou.labir píše:...Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.Takze bych byl urcite pro nuz, spis nez pro obe ruce volny...

Dives, qui sapiens est
-
- Kontaktovat uživatele:
lidi neblbněte, všechny postavy, co nestojej na síle maj problémy s nosností, nechtějte furt na každou ptákovinu nějakej předmět, pokud vám tam chybí ta animace, můžete to vodehrát přes hůlku a pokud chcete mermomocí udělat ze svý nosnosti výhodu, uvědomte si, že se postavy s malou nosností dycky napřed zbaví věcí zbytnejch, tzn. věcí "RP" a PR podporujících a výsledek je dycky jenom určitý ochuzení světa
z nápadu "neklikacího" světa sem nadšenej, neni to tak dávno, co sem držkoval na "svítící" stromy přes celej monitor, na který se dá i umřít
z nápadu "neklikacího" světa sem nadšenej, neni to tak dávno, co sem držkoval na "svítící" stromy přes celej monitor, na který se dá i umřít

- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
[quote="photter"]lidi neblbněte, všechny postavy, co nestojej na síle maj problémy s nosností, nechtějte furt na každou ptákovinu nějakej předmět, pokud vám tam chybí ta animace, můžete to vodehrát přes hůlku a pokud chcete mermomocí udělat ze svý nosnosti výhodu, uvědomte si, že se postavy s malou nosností dycky napřed zbaví věcí zbytnejch, tzn. věcí "RP" a PR podporujících a výsledek je dycky jenom určitý ochuzení světa...quote]
ja neprosazuju nejakej novej spešl predmet.. imho by na to mela stacit jakakoliv dyka nebo nuz na stahovani. A pokud to nejde takhle, tak aby to slo jednou rukou. A k ty jedovatosti, slo by udelat treba to, aby houby noseny treba v jedny zalozce inventare spolecne s jidlem to jidlo zkazej??? Nebo kdyby se po trhani jedovatejch hub hned jedlo nebo pilo, tak by to taky nemuselo bejt uplne bezpecny? ;)
ja neprosazuju nejakej novej spešl predmet.. imho by na to mela stacit jakakoliv dyka nebo nuz na stahovani. A pokud to nejde takhle, tak aby to slo jednou rukou. A k ty jedovatosti, slo by udelat treba to, aby houby noseny treba v jedny zalozce inventare spolecne s jidlem to jidlo zkazej??? Nebo kdyby se po trhani jedovatejch hub hned jedlo nebo pilo, tak by to taky nemuselo bejt uplne bezpecny? ;)
coirëa oialë
-
- Kontaktovat uživatele:
Labir psal, že se jedna o bug ….chlorofil píše:jo jeste, kdyz nebude ani nuz, ani ruce, tak mi bude uplne stacit kdyz nepujde rejzovat se zbrani.. :) Je to dalsi z vyhod rejzovani ktery je uz beztak docela vyhodny..

Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
Já takyyy.. ciiiilabir píše:Nééé už néé. Nahráváte na smeč Onyxovi! Hučí do mě aby tohle bylo už skoro rok!Ikkie píše:a systém potřeby jít na záchod byste nechtěli?

Nozik v pohode, třebas adamantiový houbařský nožík, váha aspoň 10 liber