Sběr hub, kytek atd...

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Sběr hub, kytek atd...

Příspěvek od chlorofil »

proč jde sbírat houby jen když mám obě ruce volný? Párkrát jsem to zkoušel v reálu :bigwink: a šlo to jednou rukou docela snadno..netřeba obou. Třeba rejžovat jde klidně s obouruční sekerou a to je podle mě činnost daleko náročnější, je k tomu potřeba rejžovací pánev atp. Pro houbu se proste ohnu a mam ji..
coirëa oialë
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Sběr hub, kytek atd...

Příspěvek od labir »

chlorofil píše:proč jde sbírat houby jen když mám obě ruce volný? Párkrát jsem to zkoušel v reálu :bigwink: a šlo to jednou rukou docela snadno..netřeba obou. Třeba rejžovat jde klidně s obouruční sekerou a to je podle mě činnost daleko náročnější, je k tomu potřeba rejžovací pánev atp. Pro houbu se proste ohnu a mam ji..
S rýžováním je to bug, mám to na ToDo listu. Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

v drsným světě drsný houby :megalol: :megalol:
ale extra kudlu prosím ne :no:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Buďte rádi že ty houby nekoušou a nejsou jedovaté všechny a dotykovým jedem... :megalol:
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
steel_martin
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od steel_martin »

Jj.. Equilibrijské houby jsou drsné a křehké... tak křehké, že se mi povede každou druhou rozmačkat :megalol:
Game ID: Reverend_Malthas
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

Mozna by stalo za to vymenit hlasky o sbirani za hlasky o hledani.
Postava by kliknutim na houbu zacala houbu jakoby hledat a bud by ji nasla, nebo ne.
Myslim, ze by to bylo mene nelogicke nez nynejsi stav, kdy se nekomu povede neutrhnout hriba.… :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Rozmačká ho, nebo byl červivý. Spíš mi přijde nelogoické když se postava skloní nad houbou a objeví se *hledá houby*. Do budoucna koketuji s přechodem na non-click herní svět, kdy žádná ne nezbytná věc nebude klikatelná (suroviny, poklady, stromy...), pak by to šlo.
Lord Xeen

Příspěvek od Lord Xeen »

Mne prijde, ze je tezsi houbu najit nez utrhnout, proto by hlavnim 'zdrojem neuspechu' melo byt nenalezeni nez rozmackani/nepouzitelnost, nicmene je mi jasne zrovna tohle je prkotina kterou nema smysl resit :biggrin:
"Boj byt nevycerpatelna zdroj zabava i pouceni." - Vugar Malshurd
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

labir píše:...Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.
jo, nožík by byl ok, proste klasickej stahovaci by byl asi optimalni.. Ale pokud nebude nozik, tak by to melo jit jednou rukou si myslim. Nozik je logickej, kazdej houbar ho ma. I kdyz na druhou stranu kazdej dokaze utrhnout houbu jednou rukou. :blush: Takze bych byl urcite pro nuz, spis nez pro obe ruce volny...
coirëa oialë
Praetor

Příspěvek od Praetor »

chlorofil píše:
labir píše:...Sběr Equilibrijských hub vyžeduje obě ruce volné. Mám pokušení na to dát navíc ještě nutnost mít nějaký nožík.
jo, nožík by byl ok, proste klasickej stahovaci by byl asi optimalni.. Ale pokud nebude nozik, tak by to melo jit jednou rukou si myslim. Nozik je logickej, kazdej houbar ho ma. I kdyz na druhou stranu kazdej dokaze utrhnout houbu jednou rukou. :blush: Takze bych byl urcite pro nuz, spis nez pro obe ruce volny...
kazdej houbar utrhne jednou rukou beznou hobu … ale nikoliv tu equilibrijskou :bigwink: koneckoncu, on by si to malokdo troufnul, nikdy nevis co ta Eq houba udela … z jedny ruky lehce vyklouzne, spadne na zem, vznese se oblak zelenyho prachu a jizlivka daviva razem kona dle sveho jmena :bigwink:
Dives, qui sapiens est
photter
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od photter »

lidi neblbněte, všechny postavy, co nestojej na síle maj problémy s nosností, nechtějte furt na každou ptákovinu nějakej předmět, pokud vám tam chybí ta animace, můžete to vodehrát přes hůlku a pokud chcete mermomocí udělat ze svý nosnosti výhodu, uvědomte si, že se postavy s malou nosností dycky napřed zbaví věcí zbytnejch, tzn. věcí "RP" a PR podporujících a výsledek je dycky jenom určitý ochuzení světa

z nápadu "neklikacího" světa sem nadšenej, neni to tak dávno, co sem držkoval na "svítící" stromy přes celej monitor, na který se dá i umřít :bigwink:
...terribilis ut castrorum acies ordinata...

"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj." Âsar
The_Balrog
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od The_Balrog »

photter píše:
neni to tak dávno, co sem držkoval na "svítící" stromy přes celej monitor, na který se dá i umřít :bigwink:
Mluvíš mi z duše! Ach - jak ty mi někdy mluvíš z duše! ^____^
„Jmenuju se Natalie. A dělám si, co chci.“
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

[quote="photter"]lidi neblbněte, všechny postavy, co nestojej na síle maj problémy s nosností, nechtějte furt na každou ptákovinu nějakej předmět, pokud vám tam chybí ta animace, můžete to vodehrát přes hůlku a pokud chcete mermomocí udělat ze svý nosnosti výhodu, uvědomte si, že se postavy s malou nosností dycky napřed zbaví věcí zbytnejch, tzn. věcí "RP" a PR podporujících a výsledek je dycky jenom určitý ochuzení světa...quote]

ja neprosazuju nejakej novej spešl predmet.. imho by na to mela stacit jakakoliv dyka nebo nuz na stahovani. A pokud to nejde takhle, tak aby to slo jednou rukou. A k ty jedovatosti, slo by udelat treba to, aby houby noseny treba v jedny zalozce inventare spolecne s jidlem to jidlo zkazej??? Nebo kdyby se po trhani jedovatejch hub hned jedlo nebo pilo, tak by to taky nemuselo bejt uplne bezpecny? ;)
coirëa oialë
chlorofil
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od chlorofil »

jo jeste, kdyz nebude ani nuz, ani ruce, tak mi bude uplne stacit kdyz nepujde rejzovat se zbrani.. :) Je to dalsi z vyhod rejzovani ktery je uz beztak docela vyhodny.. :ermm:
coirëa oialë
Lump
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Lump »

ještě k těm houbám...co kdyby byly některý halucinogenní :biggrin:
to by se líbilo mýmu šamanovi... :smile:
Když já si nechci zkazit těch krásných 1000 příspěvků . Považujte mne za ducha :D
Psanec
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Psanec »

chlorofil píše:jo jeste, kdyz nebude ani nuz, ani ruce, tak mi bude uplne stacit kdyz nepujde rejzovat se zbrani.. :) Je to dalsi z vyhod rejzovani ktery je uz beztak docela vyhodny.. :ermm:
Labir psal, že se jedna o bug …. :angry:
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach

--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?

Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.

Špatně. Smrt je teprve začátek
Ikkie
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Ikkie »

a systém potřeby jít na záchod byste nechtěli? :biggrin:
Tereza Smittová - RIP (portrait by NIAM)
Balkon, syn Daskův
Athriel
Praetor

Příspěvek od Praetor »

Ikkie píše:a systém potřeby jít na záchod byste nechtěli? :biggrin:
objevila by se hlaska *pos*al si se* a objevil by se kolem tebe "smrdici mrak" ? :biggrin:
Dives, qui sapiens est
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

Nééé už néé. Nahráváte na smeč Onyxovi! Hučí do mě aby tohle bylo už skoro rok! :crazy:
kolja
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od kolja »

labir píše:
Nééé už néé. Nahráváte na smeč Onyxovi! Hučí do mě aby tohle bylo už skoro rok! :crazy:
Já takyyy.. ciiii :megalol: :megalol:

Nozik v pohode, třebas adamantiový houbařský nožík, váha aspoň 10 liber :bigwink: :biggrin: Mně to může bejt jedno, já nic neunesu ale ničeho se nezbavuju, takže výhra je, když se z těžce přetížen dostanu na "jenom" přetížen, je to sice trochu krapet nehratelný, ale co, já tu nosnost nepotřebuju :)
Zamčeno