Trpasličí válečná sekera

Neaktuální a stará témata

Moderátor: Dungeon Master

Zamčeno
ClonedPeca
Kontaktovat uživatele:

Trpasličí válečná sekera

Příspěvek od ClonedPeca »

Ahoj, nepodařilo se mi tu najít žádný podobný dotaz, takže se ptám, je na Eq trpasličí válečná sekera (Dwarven Waraxe)? Volím oblíbenou zbraň postavy a na nějakým serveru jsem se setkal s tím, že tam tahle sekera normálně nebyla dostupná.

A druhá věc, nevíte, jestli na tuhle sekeru potřeba znalost exotických zbraní? Někde na webu jsem to zahlídl v buildu trpaslíka.
labir
Kontaktovat uživatele:

Re: Trpasličí válečná sekera

Příspěvek od labir »

ClonedPeca píše:Ahoj, nepodařilo se mi tu najít žádný podobný dotaz, takže se ptám, je na Eq trpasličí válečná sekera (Dwarven Waraxe)? Volím oblíbenou zbraň postavy a na nějakým serveru jsem se setkal s tím, že tam tahle sekera normálně nebyla dostupná.

A druhá věc, nevíte, jestli na tuhle sekeru potřeba znalost exotických zbraní? Někde na webu jsem to zahlídl v buildu trpaslíka.
Tohle si přeci zjisti ve hře. Přeci nebudeš dělat postavu jen podle toho jestli je nebo není k dispozici nějaký předmět? Udělej si postavu, propracuj její charakter, motivace, cíle, historii a pak se s ní vrhni do hry/světa a uvidíš. Už jen to zjišťování zda je nebo není nějaká věc dostupná - najednou má tvoje postava co dělat a má nějaký úkol. O to se chceš připravit? Optej se nějaké jiné postavy, prošmejdi obchody... I to je přeci hra!

Ostatní prosím, aby na dotazy na konkrétní itemy co je a není dostupné neodpovídali - ať se i nováčci naučí zjišťovat věci pěkně IC.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
ClonedPeca
Kontaktovat uživatele:

Jo, já to beru, ale ono to taky někdy dost dobře nejde. Postava má mít dle doporučení historii. OK, chtěl jsem jí dát oblíbenou "rodinnou" zbraň. A bylo by celkem blbý vytvořit postavu s tím, že na žádnou jinou zbraň ani nešáhne a pak zjistit, že tahle zbraň není absolutně dostupná. S některýma věcma se v NWN holt musí počítat už při tvorbě postavy.
labir
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od labir »

ClonedPeca píše:Jo, já to beru, ale ono to taky někdy dost dobře nejde. Postava má mít dle doporučení historii. OK, chtěl jsem jí dát oblíbenou "rodinnou" zbraň. A bylo by celkem blbý vytvořit postavu s tím, že na žádnou jinou zbraň ani nešáhne a pak zjistit, že tahle zbraň není absolutně dostupná. S některýma věcma se v NWN holt musí počítat už při tvorbě postavy.
Tak jí udělej obecnou rodinnou zbraň - sekera. A až uvidíš ve hře tak to konkretizuj. "No jo přesně takovů měl moje votěcko!* :bigwink: A co se týče třeba zaměření na konkrétní zbraň - tak to nechej na další level až uvidíš co a jak. Na Equilibrii nemusíš bojovat abys postupoval. Prvních pár levelů je spíš určených právě k tomu aby se postava/hráč rozkoukala ve světě, pochopila jak co funguje, okoukla zákonitosti a vyprofilovala se podle toho.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
ClonedPeca
Kontaktovat uživatele:

OK, dobře :)
Zamčeno