Obchodnik a unidentified itemy
Moderátor: Dungeon Master
Obchodnik a unidentified itemy
To budu radsi psat z kraje, protoze jinak se to naskupi a ja to pozapominam. Predem se omlouvam, ale kolikrat si vsimnu i strasnych detailu a lidi z toho pak sili, tak se omlouvam predem a tady.
PROBLEM: Amfiberai, Obchod s luky. Vsechny luky vidim unidentified bez moznosti identifikace. Vsechny tyto luky stoji presne 1zl (coz zrejme nemaj, protoze obyc. stoji 2400). Vysbiral sem asi 3, zaplatil 3zl. Pocitam, ze pozdeji identifikovat pujdou.
Asi by to chtelo mit v obchodech id.veci
Edit: delaji to asi vsechny obchody
PROBLEM: Amfiberai, Obchod s luky. Vsechny luky vidim unidentified bez moznosti identifikace. Vsechny tyto luky stoji presne 1zl (coz zrejme nemaj, protoze obyc. stoji 2400). Vysbiral sem asi 3, zaplatil 3zl. Pocitam, ze pozdeji identifikovat pujdou.
Asi by to chtelo mit v obchodech id.veci
Edit: delaji to asi vsechny obchody
-
- Kontaktovat uživatele:
Obchodník to ví, ale nepovíphotter píše:ty věci v truhlách zůstanou neidentifikovany ? to je trochu divný, žeby obchodník něco prodával a nevěděl co, ne ?

Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
Stim musim souhlasit v obchode delam, takze pokud zakaznikovi nereknes proc je neco vo tolik drazsi pujde jinam, jelikoz si bude myslet, ze ho chces jen voskubat ….photter píše:já si s tim poradim, neboj :) ale jestli mi chce prodat např. meč a nabízí jeden za 5000 a druhej za 10000 a neumí mi říct, proč je ten dražší lepší než ten lacinej, tak je jako obchodník naprostá flaška
vo obchodě něco vim :-D
Se slovem se musí zacházet čestně; je to nejvyšší dar, jehož se člověku dostalo.
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
-- Kniha Sirach
--------------------------
Bojíš se smrti bratříčku ?
Ne …
Smrt je jen vysvobození z bolesti.
Špatně. Smrt je teprve začátek
tos nebyl na Kandelabrii, kde krejci ani nechcou rict, co umi vyrobit :) a jak clovek neprijde s objednavou "velky cerveny pasek" tak nevyrobi skoro nic :)Psanec píše:Stim musim souhlasit v obchode delam, takze pokud zakaznikovi nereknes proc je neco vo tolik drazsi pujde jinam, jelikoz si bude myslet, ze ho chces jen voskubat ….photter píše:já si s tim poradim, neboj :) ale jestli mi chce prodat např. meč a nabízí jeden za 5000 a druhej za 10000 a neumí mi říct, proč je ten dražší lepší než ten lacinej, tak je jako obchodník naprostá flaška
vo obchodě něco vim :-D
Jestli to takhle ma zustat, nebyla by moznost nechat to identifikovat u obchodnika? (Treba i za mirny poplatek jako ze ho zdrzuju kdyz mi vysvetluje rozdily mezi zbozim)Labir píše: Obchodník to ví, ale nepovíJe to experiment. Dej pár bodíků do Znalostí nebo si vem mága, aby ti to určil za nějaký peníz.
Uplne nejvychytanejsi by ale bylo, kdyby obchodnik postavu 'omrkl' a kdyz by vypadala bohata (mela by dost penez na nakup veci), tak by ji to identifikoval zadarmo, kdyz by na to nemela, tak za poplatek

-
- Kontaktovat uživatele:
Už je mimo. Předměty jsou identifikovány.Lord Xeen píše:Jestli to takhle ma zustat, nebyla by moznost nechat to identifikovat u obchodnika? (Treba i za mirny poplatek jako ze ho zdrzuju kdyz mi vysvetluje rozdily mezi zbozim)Labir píše: Obchodník to ví, ale nepovíJe to experiment. Dej pár bodíků do Znalostí nebo si vem mága, aby ti to určil za nějaký peníz.
Uplne nejvychytanejsi by ale bylo, kdyby obchodnik postavu 'omrkl' a kdyz by vypadala bohata (mela by dost penez na nakup veci), tak by ji to identifikoval zadarmo, kdyz by na to nemela, tak za poplatek
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.