Tak jsem nad tímhle trochu přemýšlel =) Jistě, na první pohled správné, vyřazující munchkiny, kteří by chtěli vytvořit 9 postav, přičemž všechny by předaly své počáteční 2000 desáté postavě, která by tak začínala s 20 000, místo 2000.
Oooovšem .) Co když někdo chce již začít jako boháč? Řekněme, že někdo hraje šlechtice, co zdědil po svém otci zbroj a meč. To znamená, že schopnostmi to je looser, ovšem majetkem je dobře založený.
Aktuální pravidla to vlastně nepovolují. Jasně, vždy se to dá okecat tak, že si dotyčný na to našetří a pak si to koupí a pak tvrdí, že to zdědil, ovšem co když chce mít vyloženě postavu, kterou nikdo nikdy neviděl pracovat a která žije jen z dědictví po mrtvém otci? Ano, i v našem životě jsou tací.
Podle mě by se třeba dalo nějak udělat, že dotyčný má jednu postavu, s tou maká, a pak je dá té druhé .)
Proč? No řekněme, že chceme mít navíc postavu, která je opravdu looser... jenže když budeme makat, dostaneme expy .)
No, ne že bych to v blízké době plánoval použít (mám jiné cesty k rychlému zbohatnutí