Prodej kradených předmětů
Moderátor: Dungeon Master
-
- Kontaktovat uživatele:
Prodej kradených předmětů
Ten Timo Beruvše je syčák .) Docela by mě zajímalo, jak pozná, že ten koláč, co se mu postava snaží prodat, je kradený, když to vůbec nemůže tušit (ledaže by ho ochutnal a věděl, že přesně tyhle koláče peče místní servírka... ale to je jen příklad, určitě mi rozumíte =P) .) Přijde mi to poněkud zvláštní... co si o tom myslíte? =)
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
nooo, kdyz kazda postava pozna kouzelny brneni, ktery nikdy nevidela, ale nekdo uz ho identifikoval, tak lze asi ocekavat, ze i na tom brneni je proste cedulka (jako na kazdy kosili nebo triku) s popisem presnych vlastnosti a omezeni. Si to predstav stejne s tim kolacem, hehe 

"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
Cesta života, Serena White
ale jinak vazne. Tohle je ryze OOC reseni a nema cenu ho vubec resit IC. Mas to stejny problem, jako to, ze IC je vubec tezky takovy kolac ukrast. Proste system a nastesti takovy, ze skoro nicemu nebrani.
"Dokud kráčíme po své cestě je to neklamný znak, že svému cíli nerozumíme... nebo jsme ho dosud nedokázali přijmout. "
noo, ono to melo duvod. Ted se treba po pouziti veci (spotrbujes 2/12 pouziti kremu), nebo jejich nasviceni je oznacuje jako "neprodejne". Tusim, ze neprodejne veci jde delat jen 2 zpusoby. Nastavit jim stolen, nebo quest item. To druhe ani nevim, jestli jde skriptama.photter píše:možná by stálo za to, nastavit obchodníky generálně aby na "stolen flag" nebrali ohled, nedává to smysl a jednou ukradenej předmět je prakticky navěky znehodnocenej i když ho třeba přistiženej zloděj férově vrátí
-
- Kontaktovat uživatele:
Ještě nějací jsou? Prosím nahlásit, to je bug. Věci označené jako "ukradené" by neměly jít prodat nikde.photter píše:nojo, tyhle technický detaily neumim ale zase neni problém najít ty obchodníky, který to vykupujou...
Předejdu dotazu - ano o automatickém hardcoded označení jako "ukradené" při ukradnutí vím, ano je to blbost, proto nový feat EQ okrádání v Rozšíření tohle dělat nebude. Označení "ukradené" tak přejde z IC roviny jen na ryze systémovou OOC rovinu (nasvícené věci, věci po částečném použití, questové věci atd...).
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
kradeny se to stane,Pitikule píše:je na to nějaký klíč? kdy už to je "kradený?"
- kdyz to nekdo ukradne z legrace invu (a i klidne vrati)
- kdyz to permanentne nasvitis (jedno jak)
- kdyz vycerpas pouziti (u kordu ne, ale u masti, licidel, apod.)
- no a pak za jistych okolnosti, kdyz za vec nezaplatis v obchode, zrejme
A doplnil bych jeste blize nespicifikovane/nespecifikovatelne a nepochopiltelne zalezistosti zavisici na nalade NWN. Aneb jak se stal muj kosik na houby stolen (predtim nikdy nebyl) :)
Kdyby s tim slo neco delat je to nejspise bug a melo by se to nahlasit
Mozna kdyz ukazes paragon, tak DM daji tu cedulku stolen pryc 
Kdyby s tim slo neco delat je to nejspise bug a melo by se to nahlasit

ne, je to cileny efekt, ktery byl doplnen az dodatecne. Nasvicene veci maji daleko vetsi prodejni cenu a vzhledem k tomu, ze nasvitit je je jednoduche, tak se tak da (dalo) vydelavat. Zvlast na nasvicenych medenych prstenech, jejichz cena po nasviceni vzroste treba z 59zl na 530zl. A ze jsem jich u zlatniku videl ..psin píše:Konkrétně nasvícení věci se dá zbavit zakázkovou úpravou věci u řemeslníka (DM) - je to zřejmě vedlejší efekt provedení té úpravy.
Po pravdě o tomhle jsem nemluvil - takže moc nechápu jak to souvisí s tím co jsem napsal... Chtěl jsem jen Pitikuli říct, že podle mojí zkušenosti je patrně vedlejším efektem zakázkové úpravy řemeslníkem (DM) to, že se zbaví nasvícení, které bylo na té věci. Pravda je, že jsem tuhle upravenou věc bez nasvícení nezkoušel prodat, takže nevím, jestli to funguje až do důsledku. Zároveň si myslím, že toho pravděpodobně nevyužije, neboť ta úprava bude dražší než to co by pak potencionálně vydělala na prodeji toho kordu.Alcatraz píše:ne, je to cileny efekt, ktery byl doplnen az dodatecne. Nasvicene veci maji daleko vetsi prodejni cenu a vzhledem k tomu, ze nasvitit je je jednoduche, tak se tak da (dalo) vydelavat. Zvlast na nasvicenych medenych prstenech, jejichz cena po nasviceni vzroste treba z 59zl na 530zl. A ze jsem jich u zlatniku videl ..psin píše:Konkrétně nasvícení věci se dá zbavit zakázkovou úpravou věci u řemeslníka (DM) - je to zřejmě vedlejší efekt provedení té úpravy.
Omlouvám se, pokud jsme se nevyjádřil hned napoprvé dost jasně

Vše má své meze.
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ
Petr Hrozný †, Vilém z Ofenburgu †, Voxeos - NPC, Jakub Poutník - M. I. A. / OFFLINE - NEDOSTUPNÝ