Pasti
Moderátor: Dungeon Master
Pasti
Co takhle udělat jako past šlupko od banánu? Ten kdo na ní stoupne musí si hodit na reflexy a když neuspěje tak třeba na dvě kola spadne na zem.
Bylo by to právě pak vtipné IC i OOC,když se budou pokládat ve městě uprostřed cesty
A pak už jden čekat, až někdo bude někam pospíchat aby mu třeba nezavřeli nezavřeli
Bylo by to právě pak vtipné IC i OOC,když se budou pokládat ve městě uprostřed cesty
A pak už jden čekat, až někdo bude někam pospíchat aby mu třeba nezavřeli nezavřeli
- The_Balrog
- Kontaktovat uživatele:
-
- Kontaktovat uživatele:
Ani nehodou. Nejraději bych ta čísla skryl úplně a všude.WooDoo píše:Chtěl bych se zeptat, jestli by nešlo udělat, že když někdo šlápne na past, kterou nastražím, tak aby se mi zobrazilo, za kolik to vlastně dotyčný dostal.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
Aha... no, ale blbě se pak poznává, jak je ta past silná a co umí. Kdyby měly alespoň rozsáhlejší popisy, než jen třebe slabá zvuková past a nebo silná past z bodců.
Ano, dá se to odhadnout podle ceny a nebo, tak, že jí třeba otestuji na nějakém zvířeti, ale když ta past stojí 2000 zlatejch, tak je to docela škoda vypotřebovat na jelena, abych zjistil jak funguje a ještě třeba se mu povede úspěšný hod a já se nic nedozvím...
Byl bych fakt rád, kdyby se dal udělat alespoň ten popis, ale jak na to bude čas a chuť.
Ano, dá se to odhadnout podle ceny a nebo, tak, že jí třeba otestuji na nějakém zvířeti, ale když ta past stojí 2000 zlatejch, tak je to docela škoda vypotřebovat na jelena, abych zjistil jak funguje a ještě třeba se mu povede úspěšný hod a já se nic nedozvím...
Byl bych fakt rád, kdyby se dal udělat alespoň ten popis, ale jak na to bude čas a chuť.
Marvin Dall
-
- Kontaktovat uživatele:
Popisy bych také nejraději skryl až na skutečně to co jde vidět nebo si ohmatat. Žádná čísla nic. Kdo chce otestuje (a pak třeba IC informace prodá - např. zabije to spolehlivě baziliška). To k tomu patří. Jste jen zhýčkaní a chtěli byste znát do detailu hned všechny metainformace bez "práce" a pak podle nich upravovat hru. Totéž u popisků zbraní a kouzel. To by bylo co? Absolutně žádná čísla!
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
-
- Kontaktovat uživatele:
To by bylo husté =) Já si stejně vybírám zbraně podle toho, jak mi sednou k image postavy... .)
A ono vůbec jde z popisků zbraní odstranit ta čísla?
A ono vůbec jde z popisků zbraní odstranit ta čísla?
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila
Hmm, ně co na tom asi bude a musím ti dát zapravdu Správnej profík v pastech se pak pozná tak, že si to všechno otestuje a uvidí, jak to funguje... jo, to cool!labir píše:Popisy bych také nejraději skryl až na skutečně to co jde vidět nebo si ohmatat. Žádná čísla nic. Kdo chce otestuje (a pak třeba IC informace prodá - např. zabije to spolehlivě baziliška). To k tomu patří. Jste jen zhýčkaní a chtěli byste znát do detailu hned všechny metainformace bez "práce" a pak podle nich upravovat hru. Totéž u popisků zbraní a kouzel. To by bylo co? Absolutně žádná čísla!
EDIT: Při testovíní eletriky sem málem zhebnul
Marvin Dall