Chtěl bych poprosit hráče co vybíjejí kraby u Tirianu, ať berou i jejich maso a potom ho třeba hodí do koše nebo něco. Jde o to, že pokud se tak nestane, tak po "rozložení" mrtvoly zůstane na místě "světlá šmouha", která je tam myslim až do restartu serveru. Ono to potom vypadá divně, když je "vyšmouhovaná" celá lokace
Tímhle chci i informovat všechny hráče, kteří o tomto bugu neví, ať berou pokud možno všechno, co z NPC vypadne.
steel_martin píše:Chtěl bych poprosit hráče co vybíjejí kraby u Tirianu, ať berou i jejich maso a potom ho třeba hodí do koše nebo něco. Jde o to, že pokud se tak nestane, tak po "rozložení" mrtvoly zůstane na místě "světlá šmouha", která je tam myslim až do restartu serveru. Ono to potom vypadá divně, když je "vyšmouhovaná" celá lokace
Tímhle chci i informovat všechny hráče, kteří o tomto bugu neví, ať berou pokud možno všechno, co z NPC vypadne.
Co já se s tímhle už nazlobil a co všechno jsem zkoušel. Nepomáhá nic. Musím se na to kouknout nějak z druhé strany a možná ty mazací úkony rozvrstvit víc v čase...
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
steel_martin píše:Chtěl bych poprosit hráče co vybíjejí kraby u Tirianu, ať berou i jejich maso a potom ho třeba hodí do koše nebo něco. Jde o to, že pokud se tak nestane, tak po "rozložení" mrtvoly zůstane na místě "světlá šmouha", která je tam myslim až do restartu serveru. Ono to potom vypadá divně, když je "vyšmouhovaná" celá lokace
Jo...Včera když sme se šli projít po pobřeží, tak od brány až k Fagadu bylo snad 30 mrtvolek krabů.
Vžechny jen zamordovaný a nevybraný. Vypadá to fakt hrozně když jdete na romatyckou procházku
a překračujete tuny krabů.
labir píše:Co já se s tímhle už nazlobil a co všechno jsem zkoušel. Nepomáhá nic. Musím se na to kouknout nějak z druhé strany a možná ty mazací úkony rozvrstvit víc v čase...
Já nejsem skripter, ale jestli mají na tovrbu těch šmouh vliv věci, které NPC dropne, tak je nastavit po čase na automatickou destrukci? :)
labir píše:Co já se s tímhle už nazlobil a co všechno jsem zkoušel. Nepomáhá nic. Musím se na to kouknout nějak z druhé strany a možná ty mazací úkony rozvrstvit víc v čase...
Já nejsem skripter, ale jestli mají na tovrbu těch šmouh vliv věci, které NPC dropne, tak je nastavit po čase na automatickou destrukci? :)
Heht, to bylo první co mě napadlo. Kdyby to bylo tak jednoduché tak už to dáávno je opravené.
Když něco chcete, nevynucujte si to od okolí. Ptejte se, co vy sami pro to můžete udělat.
eště horší je to v dungeonech s tunama nemrtvejch - zombíci, kostějové i mumie maj loot, většinou zcela nepoužitelnej a v množství, který absolutně nelze pobrat (typickej přiklad: dva rubáše a jeden cep nemrtvejch - dohromady 15 polí inventáře) v patře dungu se těch potvor silnější partě naspawnuje 100 až 150, to nevodtaháš ani mezkem a na cestě zpátky máš podlahu celou modrou
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
Narazil sem eště na jeden docela srandovní bug tuhejch NPC. Zabil sem zlotřilce, ten si spokojeně stoupl a koukal jak mlátim jeho kamaráda, kerej si po svý smrti taky hezky stoupl, abych se při obírání mrtvol nemusel schejbat
s tím souvisí eště jeden roztomilej bug - když kliknu útok na někoho, koho můj parťák zrovna zabil, můžu ho lootovat na dálku, stojim třeba na dostřel luku
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
Tak jestli vás to potěší, tak skřeťákům beru i hadry =P
Eigmar, syn Igmarův - Zatčen a zabit
Galf Steel - Zatčen, vyhnán a zabit
Areena Welteel - Servírka v krčmě U Umrlce
Khadur, syn Aghda - Zabit a obětován
Sebastian Gall - Zemřel na útěku
Mona Taret - Pohledná servírka, kdo ví, kde skončila