mám problém s načítaním slotů ve hře.
Nenačítaji se mi některé ikony předmetů a při obchodování-projíždění slotů,mi hra pravidelně padá.
Prosím o radu
Předem Díky
to se mi stávalo taky, lukař v amfiberai, kovář v Tirianu od určitýho slotu , místo knihy výroby černej čtverec, atd.… nepřišel sem na to čim to je , ale když sem musel formátovat disk a pak znova všechno nahazoval dalo se to do pořádku samo.
jestli je zájem, upnu ke stažení photters override, rockstable, funkční - obsahuje :
hrací: český fonty včetně HiRes s diakritikou, odemčený voicesety tříděný na male / female, ruce s prstama a alternativní bojový animace V.02
pro tvoření postav: dtto + CEPový hlavy
ale musíte vydržet než budu mít net
...terribilis ut castrorum acies ordinata...
"Bohové přicházejí a odcházejí, elfky zůstávaj."Âsar
photter píše:jestli je zájem, upnu ke stažení photters override, rockstable, funkční - obsahuje :
hrací: český fonty včetně HiRes s diakritikou, odemčený voicesety tříděný na male / female, ruce s prstama a alternativní bojový animace V.02
pro tvoření postav: dtto + CEPový hlavy
jo prsty vypadaj opravdu hezky... ale já rád ořezaný věci, proto mam v override jen fonty, aby se mi zobrazovaly dobre písmenka :) ale třeba si tam taky něco přihodim... ovšem nemam rad ten bordel co se mi v tom pak dělá